Skatan har knyckt de här bilderna från Facebook …

… men det ääär faktiskt hennes barnbarn så … hon måste få dela med sig.

Karl Axel, av Skatan kallad Kaxe,  … fast det gillar inte föräldrarna … och så Agnes under en filt  på verandan … Skall det sovas middag, tro?

Tror ni Agnes tar sig en funderare på vad som kommer krypandes där i gräset … eller varför det är så sticksigt?

(OBS! Bilderna är från förra sommaren fick just mormor veta … att hon inte skäms som inte direkt såg det! Men hon tyckte faktiskt att Agnes såg liten ut där hon satt . Inte de snart två år som hon fyller första augusti)

Det är bara på sommaren, Agnes, som man utsätter sig för det ena och det andra. Som sticksigt gräs och kalla bad och  sand mellan tårna och … mygg och myror och annat elände. Det är den härliga sommaren som vi har längtat så efter hela långa kalla vintern … så njuuut för fulla muggar  …

Den är ju så väldans kort …

14 reaktioner till “Skatan har knyckt de här bilderna från Facebook …

  1. Självklart. Ibland måste ju Skatan också stå för sitt namn och fördomarna omkring det … att Skatan är en så´n som knycker …

   Men det är ju mina ättlingar så då går det säkert an … jag har faktiskt inte frågat 🙂

   Kram!

 1. Härligt med Ledins sommarlåtar. Solen skiner fortfarande ikväll, har suttit hemma vid datorn och jobbat och jag vill bara ut i solen. Lite sol är det kvar fast klockan snart är nio på kvällen.

  1. Nu är hon halv tio, klockan och det är fortfarande ljust. Igår var det årets ljusaste dag … så nu börjar nedräkningen.

   Men vi får inte tänka på det … att sommaren är kort utan ta ut det bästa av den.

   Kramar!

 2. Hejsan, Eva!
  Så modig du är som lägger ut foton på gullungarna! Agnes har den så välbekanta lilla rynkan/misstänksamheten, som barn i den åldern har, när något obekant dyker upp framför näsan.
  När min dotterson, 4 år, var på besök i Göteborg nyligen, så skrev jag enkom ned hans kommentar, men något foto vågar jag inte lägga ut. Är väl en sådan där riktig mesapa som skriver f*n på näsan och tänker på alla sjuka människor som norpar barnfoton i parti o minut för att redigera om dom i annat mindre trevligt syfte. Ack ja, man är som man är, inget att göra åt. Att lära gamla hundar sitta stämmer på pricken 🙂

  Nu ska jag i alla fall stänga ute de kalla vindarna som får gardinerna att fladdra mer än lovligt. Molnen ligger som ett täcke över hustaken och regnet kommer väl snart som ett brev på posten.

  På tal om fåglar. Vi har det höga nöjet att lyssna till fiskmåsarnas höga skrik dagligen numera. Dom lägger sina ägg uppe på taket och nu ser jag några duniga ungar skutta fram däruppe under tegelpannorna. När dom så småningom landar här nere på gräsmattan är det fara å färde för både folk o fä.
  Att gå ut på balkong eller grön innergård är stört omöjligt, för då kommer föräldrarna dykandes rakt mot huvet. Allt för att rädda sina telningar.
  Men attans så jobbigt att höra det eviga skriket vid 04-tiden…kan man leva utan.
  Dom jagar bort skatorna, som gärna vill ta sig en titt på de nykläckta ungarna. Är skatan nyfiken eller….?
  Vi har gott om skator här….tur att du inte bor just här 😉

  Jaha ja, så fick jag, med lite möda, till några rader, av just ingenting av vikt :-))
  Ha det så gott!
  Kramen, Agneta

  1. Jag tror faktiskt att skator är ganska så nyfikna, mer det än tjuvaktiga. Kråkorna verkar vara mer framfusiga på det området.

   Jag lägger inte ut bilder på mina småttingar om de inte har kläder på sig men vanliga sommarbilder vågar jag mig på. Jag har inställningen att man inte kan vara rädd för allt. Det lär finnas … hur många var det nu … 133 miljoner bloggar i världen och min är nog inte så spännande för såna där ”sjuka” människor.

   Ha det fint i sommar och hoppas vi får mycket sol!

   Kramar!

   1. Håller med dig lilla skatan. Inte kan man vara rädd för allt, men försiktighet är en helt annan sak.
    Sedan är upp till barnets föräldar, då våra små gullungar inte kan göra sina röster hörda.
    Jag har faktiskt sett både mormödrar och farmödrar med hemsidorna fulla med foton på de helt nakna barnbarnen både i badet, på toan.. m.m. och DET gillar jag inte alls.
    Kram på dig

    1. Nej … det kan ju ha sina risker förstås som de här mormödrarna och farmödrarna inte tänker på …

     Kram!

  1. De är så fina och goa alla mina barnbarn … och jag misstänker att det tycker alla om sina egna också … Men det har aldrig varit mina barn och andras ungar eller mina barnbarn och andras ungar.,

   Det är mina ”ungar” allihop 🙂

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.