Stassen

En sladd har inhandlats som fungerar mellan kameran och datorn men inte mellan mobilen och datorn som den borttappade gjorde … *suck*

Blir Skatan trött eller blir hon trött?

Men en bild hann i alla all  Mannen knäppa på Skatan i stassen innan kamerans batteri gjorde att den slocknade för gott och strax innan bussen skulle ta oss  till bröllopsfestligheterna …

Det är en märkbart irriterad skata … som såg att Mannen inte skulle få med fötterna med de stiliga skorna i samma nyans som väskan och var orolig att batteriet skulle sätta käppar i hjulet igen … Livet som skymtar under jackan är faktiskt bara en nyans mörkare än kjolen och har samma färg som kragen. Här ser det ju nästan svart ut …

Bara så ni vet.

Tant Gredelin

En bild av skorna

hemma i badrummet. Trots att inte klacken är skyhög knäckte de Skatans fötter och hälsporren borrade sig djupare och smärtsammare in i Skatans stackars häl … igen.

Som tur är hade hon ballerinaskor i beredskap …


19 kommentarer

  1. Tack och jo … fast något ”purken” … Hoppas jag får in fler bilder där jag ”minglar” så att man kan se mig i ett gladare och mer avslappat tillstånd.

   Kram!

 1. Parant madame ! Vilken modetidning är Du med i ? Amelia kunde ju ha Dig på omslaget.

  Verkligen snyggt. Är det chiffong ?
  Tror inte jag klätt upp mig på bra många år, senast var på min enda Dotters bröllop 11 år sedan.Då hade jag också plommon- lilaaktig färg på kavajen.Offwhite blus+kjol med lila+gula blommor med skaft. Blusen kvar,med kjolen fick min Dotters svärmor ärva.Kavajen kunde man ha till jeans, hrm, jag använder inte den sortens byxor.
  Hade Du roligt ?

  Kram Mi

  1. Det är siden i dräkten i två olika lila kulörer … fast det ser ut som tre på bilden eftersom livet ser svart ut av någon anledning fast det har samma färg som kragen på jackan.

   Ja, jag hade verkligen jätteskoj.

   Kram!

  1. Tackar tackar … Margith, min döda väninnna skulle ha skrattat ihjäl sig. Hon sa alltid att jag skulle bli en daaam ”när jag blev stor”. Det ser inte bättre ut …

   Kram!

  1. Tjusig, sa Bull
   Tjusig, sa Bill
   Åh, vilken daaam, sa Margith min älskade väninna och höll sig för magen av skratt. Hon sa alltid att det var så jag skulle sluta: ”som en daaam” 🙂

   Kram!

 2. Nog ser du ut som en verklig lady minsann. Du skulle kunna vara en drottning men hur i helvetets jäklar har du kunnat klämma på dig dom där hemska skorna med din hälsporre och allt. Slår vad om att ditt vackra leende såg lite falskt ut med de tortyrinstrumenten på fötterna. Tala om Om man vill vara fin får man lida pin!!!!!!

 3. Du är säker på att du inte var vackrare än bruden? 😉
  Härlig outfit i alla fall 🙂

 4. Vänner! De skorna, de skorna … de var faktiskt inte så obekväma som de ser ut eftersom jag har smala fötter men de blev ändå snabbt som sjutton pinoredskap för min hälsporre som tog ny sats. Nu kan jag knappast gå. Som tur är hade jag med mig platta skor också … annars hade jag verkligen inte kunnat gå …

  Hatten skulle inte ha suttit så där ”mjäkigt” utan mera framåt”lutad” över pannan … och så placerades den sen när jag tittat mig i spegeln.

  En riktig tanta är jag i alla fall … även i denna tjusiga stass.

  Nu har jag i alla fall börjat ett ”nytt” liv … och Kinesen hjälper mig … När jag gått ner mina kilon lovar jag ett nytt porträtt … och då också med gladare min.

  Kram på er!

  1. Jo … det kommer mer bilder … fast det verkar dröja och sen vet jag inte hur många av dom som just jag är med på … Jag ”tuffade” till hatten när jag sett mig i spegeln i alla fall.

   Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.