Till Ida …

Ida :

när jag blir rik ska jag anställa någon som kan spela stairways to heaven för mig & någon som kan pilla mig i håret och klia mig på ryggen när jag ska sova.

…. önskar du i FB

Om du var här eller jag var där  … skulle jag förstås både pilla  dig i håret och klia dig på ryggen när du ska sova …

Klart jag skulle …

10 reaktioner till “Till Ida …

 1. Hej !
  det var många önskningar på en gång. Nu vet inte jag om det var allvarligt menat det Du skrev.Jag haren trägalje som jag kliar mig på ryggen med.Fick ärva en i metall som en liten trubbig gaffel, men den är inte lika skön.
  Lycka till med letandet.

  Härlig musik så här på morgonen.
  Kram Mi

  1. Ida är mitt äldsta barnbarn och hon menar nog egentligen något annat … närhet till någon speciell kanske. Så jag skojar allt lite grann med henne …

   Kram!

 2. Det är kanske så vi tänker när vi får barnbarn men jag skulle gärna göra det till mina barn men … vet inte om de skulle vilja. När de är ledsna eller besvikna över något då är det skönt att vi finns, vi alla underbara mammor.

  1. Jag tror nog Ida avstår från sin mormors kliande på ryggen också … Hon menar nog att rikta sig till någon helt annan. 🙂

   Kram!

 3. Tack mormor, självklart hade jag låtit dig klia mig på ryggen och pilla mig i håret.. Men jag är helt kär i kombinationen av de tre, att ligga och lyssna på någon som sitter och spelar stairways to heaven på en akustisk gitarr, att lyssna till hur någons bara händer med hjälp av ett instrument kan framhäva något så vackert, en melodi där tonerna vandrar sin väg till mitt hjärta och klamrar sig fast där, så att man blir alldeles varm och mjuk i hela kroppen, som att ligga i ett varmt bad, samtidigt som man någon kliar en på ryggen eller pillar en i håret..jaa… men klart det hade kanske blivit ännu lite härligare om den som spelade eller kliade var någon som man var lite småkär i.

  KRAM!

  1. Klart det skulle vara ”någon” speciell … fattade jag med …

   Kan förresten Johanna spela den? Då kan ju hon spela och jag pilla och klia så blir det åtminstone ”näst bäst”. 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.