Morgonrundan är avklarad …

… frukosten också … mina två ägg och StinaFinas torrfoder med banan  … det sistnämnda ”lugnar nerverna”.

Nu är det bara att borsta tänderna, bylsa på sig … skrapa rutorna på  bilen … det är svinkallt …  och sedan dra till Stockholm … och doktorn … och svägerskorna.

StinaFina får följa med så därför tar Skatan bilen.

Mannen är i Oslo och ingen hundvakt finns så långt ögat (OBS singularis) kan se …

Syns!

 

 

14 kommentarer

  1. Hallå grabben! Nu kan jag inte ringa för det är mitt i natten hos dig … men i morgon bitti ringer jag det första jag gör. Hoppas att allt är bra med er.

   Kramar!

  1. Det var inte kul att köra kan jag säga direkt. Jag hamnade mitt i smeten och i Stockholms värsta rusningstrafik och trots att jag startade väldigt tidigt kom jag fram mycket senare än beräknat … det tog alltså två timmar det som brukar gå på en timme och en kvart, en och en halv timme sådär.

   Men allt gick bra … både StinaFina och jag har haft det bra … och nu är jag hemma igen.

   Slutet gott allting gott …

   kram!

 1. Ut på äventyr med StinaFina alltså 🙂
  Härligt.
  Hoppas Sthlm är tryggt idag.
  Kram

  1. Jag lämnade StinaFina hos en av mina svägerskor och tog faktiskt bussen i stället för T-banan när jag skulle till doktorn. Så lite påverkad är man allt av alla terror-skriverier.

   Kram!

 2. Förstår att det kändes obehagligt att vara där så snart efter dådet. Min äldsta flickas kompis hade en släkting som var på besök i Stockholm, var precis i närheten och kände av tryckvågen. Som tur var blev de inte skadade, men väldigt chockade.
  Hoppas i alla fall att dagen förlöpte som den skulle.

  1. Dagen förlöpte som den skulle och avslutades hos pappa på Söder … Ja det gäller att ha lite tur … och inte vara på fel plats för det är ändå väldigt liten risk att man skulle råka ut för en terrorist … sägs det. Men nog tycker jag det skulle vara bra obehagligt att åka tunnelbana nu när man vet att de inte har någon som helst beredskap mot terrorattacker där. Fast om någon vecka kommer jag att åka i alla fall. För alternativet är så krångligt …

   Man får helt enkelt inte tänka för mycket.

   Kram!

 3. Ger du en banan till Stina-Fina för att lugna hennes nerver. Funkar det, vore det något för Sally också . Och gott är det också, om nu hundar normalt äter banan. Gärna svar på bananfrågan. För nu har hon blivit så hemtam här att hon börjar ta över och det är inte acceptabelt. Så om en banan kan göra henne lugnare vore det fint. Kram

  1. Hon får inte en hel … men några skivor i maten varje måltid … alltså morgon och kväll. Det gör henne lugnare och mindre skotträdd … hoppas vi. Det var Britt som tipsade mig om det. Hon ger sin hund banan av samma anledning. Man säger ju också att man själv kan äta banan om man inte kan somna t ex … för att det lugnar ner.

   Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.