9 kommentarer

 1. Åh, säger jag bara,…

  Förresten jag ser att man kan ha en header på detta tema! Det trodde jag inte… Men jag är nog inte så insat…

  Kram

  1. Det visste jag inte heller … förrän du efterlyste min skata 🙂 och jag undersökte saken närmre …

   Kram!

 2. Snygg ny layout och så smal och snygg och häftig du är på bilden med hatten.
  Inte undra på att du är som ung på nytt när du varit nere i det varma landet och lyssnat och tittat på så många snygga killar. Den första grabben var ju wooooow och hans fina röst och alltihopa. Det är inte utan att jag blir lite avundsjuk fast här skiner solen också men det finns inga snygga killar, inte en enda.

  1. Ja det var en fin resa och snygga killar att ”spana in” …

   Det är verkligen jätteskönt att ha gått ner i vikt. Man blir inte bara lättare rent kroppsligt utan till sinnet också 🙂

   Kram!

  1. Jo man går in under Utseende och sedan på ”Bakgrund” och väljer en bild som man centrererar och har i fast läge … Då hamnade åtminstone mitt skathuvud som en header … och sen väljer man bakgrundsfärg på det.

   Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.