En italiensk lyckosten …

har Maria-Thérèse (afiori) i sin kameraväska

tillsammans med en hel del annat …

Skatan har också en hel del annat i sin kameraväska såsom pennor, anteckningsblock, cerat, myggstift m m …

OCH

en italiensk lyckosten … vit och slät som en barnstjärt …

Vilket sammanträffande!

Läs även andra bloggares åsikter om

12 reaktioner till “En italiensk lyckosten …

  1. Den kommer inte heller undan … min vanliga väska … fylld av sån´t man behöver … tror sig behöva … det oumbärliga. Tar jag bort något kan man ge sig sjutton på att just den grejen skulle man behöva haft … 🙂

   Kram!

 1. Nu måste jag leta reda på min svarta lena sten som jag hittade efter Luleälvens strand tillsammans med den förra kärleken. Den måste bara hittas och sättas i min handväska. Den ger säkert tur…bara jag hittar den.

 2. Kameraväskan ja. I den finns en servett från Sicilien och ett visitkort från Restaurang Cosmos på Kreta. Förutom kameran då ;-)Stenar brukar jag också plocka med mig. Var frestad att ta en korall i Egypten men gjorde det inte och tur var nog det…

  1. Du hittar säkert en nästa gång du besöker dottern 🙂 …

   För en Lyckosten måste man ha … fast den kan ju komma från Gotland också förstås … Därifrån har jag en hel del fina stenar 🙂

   Kram!

  1. Skulle du inte vilja ha en ??? Det finns på närmre håll än Italien … fina, mjuka, lena, avstressande stenar … att njuta av. Jag är själv en riktig stensamlare.

   Kram!

 3. Jag har inte ens en kameraväska Jag hyvar ner kameran i fickan bara. Någon italiensk lyckasten har jag inte men väl ett en kinesisk och på nyckeln har jag en kinesisk gris och i portomonän har jag en fyrklöver. Verkar inte hjälpa så mycket men vad vet man vad skit som skulle hänt om jag inte haft dom.

  1. Nej just det … man vet inte ”vad skit som skulle hänt om jag inte haft dom.”
   Jag har också fyrklöver i plånböcker och anteckningblock och lite varstans … jag var en ”hejare” på att ramla över fyrklöver …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.