12 reaktioner till “Bob Dylan – 70 år

 1. Vad ska jag säga om det? Grattis! Trots att han aldrig legat på min topplista är det bra många av hans låtar man kan och gillar.

  1. Jag har gillat honom länge men nästan alltid blivit besviken när jag sett honom ”live” … Det skall bli roligt att se honom på Peace & Love festivalen i Borlänge i sommar 🙂

   Kram!

 2. Tiden rusar iväg och nu helt plötslig tycker man att 70 år inte är så hemskt gammalt. För bara ett tag sedan tyckte man att 70 år, då var man nära på död. Underligt hur man tänker.

  1. Jovisst är det märkligt 🙂 … Någon sa om någon att … tycker inte du att han börjar se lite gammal ut? … och jag tänkte till. Jösses, personen ifråga är ju för sjutton 75 år … då vore det väl konstigt om man inte började se lite gammal ut.

   Tiderna förändras … visst gör dom … 🙂

   Kram!

 3. Oj då, där ser man. Ja, forever young. Känns inte som om att han kan åldras.
  Kram

 4. Jag gillar också Dylan. Jättefin bild av honom i olika åldrar! Tittade just på ditt galleri och blev imponerad. Det skall bli så roligt att se din utställning. Lycka till!

  Kram
  Kristina

  1. Det skall bli kul att ni kommer … jättekul … och det skall bli skönt när det är över … inte att ni kommer förstås … men själva utställningen. Det blev lite mycket stress faktiskt. Att få ihop den …

   Kram!

 5. Jag och kompisen såg honom uppträda här i Luleå på 90-talet på en utescen. Bredvid oss stod Lasse Anrell från Aftonbladet. Jag tror vi var lika impade över att stå bredvid honom som att se och lyssna på en levande legend.

  1. Ha ha ha … ja det kan jag tro … 🙂 … Dylan är ju inte heller en sån där fantastisk scenpersonlighet … (tycker jag) men roligt att ha sett ”live” i alla fall … och sen till på köpet stå bredvid Lasse Anrell 🙂 Inga dåliga grejer …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.