18 reaktioner till “”Jag arbetar hårt med att lata mej.”

 1. Hur gjorde du för att få fotot att ligga kvar stilla som bakgrund och bara låta textdelen rulla? Hos mig blev allt en enhet om du förstår…

  Kram

  1. Välj Bakgrund under rubriken Utseende och hämta fram ditt foto. Bestäm om det skall ligga höger, centrum eller vänster, om det skall upprepas horisontellt eller vertikalt och om det skall vara rullande eller fixerat.

   Jag har alltså valt att ha det fixerat …

   Så fungerar det på det här temat i alla fall och på några fler, vet jag.

   Lycka till!

   Kram!

    1. Ja, jag prövar mig fram … och hinner inte ända fram innan jag kanske blivit störd av något och måste göra en paus … Nu skall jag nog ändra igen förresten.

     Kram!

  1. Jobbet kommer tids nog … för dig … så då gäller det att passa på. För mig som är pensionääär måste jag ordna mitt ”jobb” själv och det tänker jag göra så fort jag kan. Nu börjar lättjan bli en ful ovana …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.