Skatan valde verkligen fel ord i sitt förra inlägg.

För …

Skatan LJUGER verkligen inte.

”Så går beslutsamhetens friska hy i eftertankens kranka blekhet över” (Shakespeare) … hon skrev inlägget sent och tänkte inte riktigt på ordvalet helt enkelt.

Nej, allt hon skriver är dagsens sanning.

Vad hon gör är att … understundom … då och då … någon gång … göra verkligheten liiite bättre, skojigare ELLER tonar ner den, utesluter något.

Och det … det är väl inte att ljuga direkt.

Eller?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer

 1. Jag ljuger inte heller i bloggen för det är ju liksom min dagbok och då kan man ju inte hitta på men det händer att jag inte berättar hela sanningen eller att jag inte pratar om vissa saker mest för att skydda andra, mindre för min egen skull.
  Föresten tycker jag inte att din nya sida är så snygg. Alldeles för mörk. Nu när hösten kastar sin svarta skugga över oss så behöver vi ljus och glada färger och inte mörka. Mörkt nog har vi ändå.

  1. Nej ljuga var verkligen fel ord. Och det är precis som du säger att det mest är för att skydda andra som man kanske inte berättar ”allt” . Men ibland kanske jag överdriver lite också för att det skall bli roligare, värre eller vad det är jag nu försöker få fram.

   Tack för omdömet om bloggutseendet … tål att tänkas på 🙂

   Kram!

 2. Jag brukar kalla det du beskriver ”att göra litteratur av det”. Och ibland gör även jag litteratur av saker och ting i min blogg, även om jag alltid menar vad jag säger.
  Kram!

  1. Ja det låter ju onekligen bättre än att ”skarva”. Så skall jag också börja kalla mina överdrifter eller under-dito. 🙂 … att jag gör litteratur av det 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.