NYHETERNAS NYHET …

… och Skatan är sååå glad och lycklig.

Lilla E … en av våra tvillingar … ringde just från slottet i Skåne  där hon är på kurs och berättade:

– Jag FICK JOBBET mamma, jag fick det …

Grattis, älskade lilla E, Grattis!

Jo,  jag tackar jag.

Wow!

Mamma Skatan vet att de valde alldeles rätt   … alldeles rätt kvinna till rätt plats.

Grattis …och KRAAAM!

15 reaktioner till “NYHETERNAS NYHET …

  1. Ja-a det är jag Både stolt och glad. Hon är ju så ung och hade ganska tuff konkurrens men jag VISSTE det … jag visste att hon skulle få tjänsten. Fast var ”vet” en mamma egentligen? *fniss*

   Kram!

 1. Så kul för henne och för er. Nu får du se till att du tar hand om dina finanser så att inte dottern får stå mitt i mot dig. Ett litet skämt så klart jag förstår att skatan inte håller på med sådana dumheter
  Njut med dottern och ha en bra dag

  1. Ja nu får man se upp med hur man deklarerar 🙂 … Eller så kanske man kan få hjälp så man inte gör fel … 🙂

   Jag njuter med dottern och är verkligen glad för hennes skull.

   Kram!

 2. Det var verkligen jätteroligt. Ja, du vet ju hur det känns … att vänta och vänta och så går det vägen … 🙂

  Kram!

  1. Ja, vi är verkligen stolta. Och hon brås på far sin …. i beslutsamhet, envishet och från mig har hon fått … hmm … mnja … intelligensen möjligtvis … Nej, jag bara skojar förstås … nej på mig brås hon inte så mycket tror jag 🙂 … Lilla e är varken kraxig eller flaxig 🙂

   Kram!

 3. Grattis till att dottern har fått jobb! Glad måste hon vara i tider som dessa då lediga jobb, oavsett utbildning, inte direkt svämmar över…tyvärr. Ett riktigt tufft jobb, för ekonomiska brottslingar har vi gott om..alldeles för gott om så hoppas hon kan sätta åt dom som förtjänar det.
  Läcker header… 🙂
  Nattiskram, Agneta

  1. Tack … fast hon har jobb som kammaråklagare redan men har tagit ett steg till i karriären … om man så säger. Själv skulle jag aldrig välja den inriktningen … men hon tycker att det är spännande förstås.

   Tack för det … jag provar mig fram och byter allt som oftast som du ju har märkt. Ingenting är beständigt 🙂

   Kram!

 4. Hej Eva !

  Sådant här är underbart för en Mamma att få vara med om.
  Att barnen får sitt drömjobb.

  Min dotter har fått fast anställning på det nya jobbet.Underbart.
  Lite långt att åka, från Länna utanför Trångsund/Skogås till Stadshagen på andra sidan Stan=Stockholm. Men Madeleine älskar Stockholm.Möjligheternas stad.

  Kram Mi

  1. Just den här är fotograferad i Furuboda Yngsjö … det finns så många vackra platser på vår jord. Bara man har ögonen öppna … 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.