Bara så ni vet …

På lördag kväll kommer en som kallas Skatan ligga däckad …

Skatan säger då det …

– Vi skulle ju inte klippa häcken i år …

– Vaffö vaffö vaffö … gööör de på detta viset … 😦

Det ska i alla fall inte regna

– Säger dom nuuu ja …

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

De

8 reaktioner till “Bara så ni vet …

 1. Aj, aj, aj! Hela dagen är nästan förstörd! Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och ställa upp…

  Lycka till!

  1. Nej det är bostadsrätter … 😦 … och ingår inte i avgiften. Tyvärr … jag är så less …

   Allt skall vara så himla perfekt … Vissa saker måste ju göras förstås men att klippa häcken med taggiga grenar och elände varje år … Det är lite för ambitiöst för min smak.

   Kram på dig!

 2. Vi ska på vårt första bostadsrättsföreningsmöte i kväll. Få se vad de hittar på?? Här sköter var och en sin uteplats och plantering och de allmänna områdena är det en vaktmästare som tar hand om, så det kan inte vara så farligt.

  Kram

  1. Nej det verkar inte vara så farligt. Hade vi vår egen täppa som vi fick sköta när och hur vi ville (inom rimliga gränser förstås … man kan ju inte ha det hur skräpigt och ovårdat som helst) så var det ju inga problem .. men denna styrning … Jag stegrar mig varje år … 😦

   Kram!

 3. Jag var inne och flaxade bland bloggarna och hittade till Skatan.
  Fann att vi har den del gemensamt – Jag gillar inte kollektiv städning, När vi bodde i radhus betalade vi en slant och slapp.(Jag mår inte alltid så bra.)
  Jag gillar WillyDeVille. Om han inte röktt så in i vassen hade han säkert fått leva några år till..
  Lösenorden har jag bytt, nu gäller det att komma ihåg.
  Niceville såg jag på bio och har läst boken – boken var, som det för de mesta är när böcker filmas, riktigt bra. Jag gillade det tidsmässiga i filmen men själva budskapet kunde ha kommit fram bättre, tycker jag.
  Skatan, julen kan vi väl glömma ett tag.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  1. Jasså … är han död, Willy DeVille? Jag har bara lyssnat på honom i ett dygn nu 🙂 … ha ha …

   … och julen glömmer vi ett tag till. Fast den kollektiva städningen kommer jag inte undan … vi kan inte betala oss fria tyvärr. Men däremot hade vi en man som hjälpte oss ett år … men han kan inte i år …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.