Vem minns inte Manhattan Transfer?

Skatan minns i alla fall …

 

Ratarataraaa …

Nu kommer de till Stockholm igen

Vokalgruppen Manhattan Transfer slog igenom i New York 1974. Men det sångerskan Janis Siegel minns mest är vistelsen i Stockholm. –Sverige var ju det första landet vi åkte till, säger Janis Siegel som imorgon uppträder med Manhattan Transfer i Stockholm. (Harry Amster i SvD 1/11-11)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

10 reaktioner till “Vem minns inte Manhattan Transfer?

  1. Nej,. det ska jag inte … Det var ju lite kort varsel. De spelar redan i morgon kväll i Filadelfiakyrkan (hick) i Stockholm.

   Fast det hade varit kul.

   Kram!

 1. De såg jag i Göteborg tidigt 80-tal måste det varit. Tusen tack för din fina kommentar, blev så glad att jag kunde glädja någon när jag låg där med feber och tyckte allmänt synd om mig själv… Kram!

  1. Tuxedo Junction … nu skall jag gå in och lyssna på den och komma ihåg …
   För jag kommer ihåg namnet så när jag väl hör den … kommer jag att komma ihåg 🙂
   Det vet jag.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.