Pappor …

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pappa

Far och son

Far och dotter

Våra pappor …

Läs även andra bloggares åsikter om

12 reaktioner till “Pappor …

  1. Allt har förstås två sidor … Din pappa fanns inte alls där för dig så … ja, jag förstår att du inte tycker att en pappa är värd att firas då… Min biologiska pappa vände mig ryggen när jag sökte upp honom … men jag dömer inte alla ”pappor” efter den … ja, vad skall jag kalla honom … fegisen, ”skitstöveln”. De pappor jag har runt omkring mig är fantastiska män allihop … inklusive pappa-

   Kram!

 1. Så fin han är din pappa. När jag såg bilden for min tanke tillbaks till när du berättade om hans ärende in till staden. Ser ut som en ”riktig” pappa ska se ut. Så tokigt att jag säger så men han utstrålar pondus, värme och trygghet
  Kram

  1. Ja … det är en fin, snäll pappa vi fått … mina syskon och jag. Har har bara blivit ”bättre” och bättre ju äldre han blivit och på gamla da´r … han var mycket borta i sin krafts dagar men… det var ju männen förr.

   Kram!

 2. Jag har gått de 4 km ner till kyrkan för att tända ljus på pappas grav.
  Min mamma skulle ha fyllt 80 om hon levat så jag ska sätta ljus på hennes grav också. Nu väntar jag på att brorsan ska komma och äta middag med mig.

  1. Var det inte din far som var så lik Allan Edwall … den härlige Allan Edwall … och fast du själv inte direkt har ”galet luffarblod” lever du ”fri som en fågel” tycker jag.

   Kram på dig … och hälsa brorsan!

 3. Roligt för dig att du fick en bra ”pappa” som motvikt till din biologiska. Tyvärr har många råkat ut för just detsamma. Någon anledning måste ju finnas för att bete sig så, tycker man ju.
  Min far avled när jag var liten p.g.a. tråkiga saker och minns inget av honom och någon ny blev det inte.
  Så att fira är inte aktuellt här heller.
  Många som inte känner till sina fäder…alltför många och klart att det gör ont. Därmed inte sagt att man inte kan glädjas med andra som haft tillgång till en far.
  Livet är som det är….
  Kram, Agneta

  1. Förr … när jag var liten skulle man alltid rita fina teckningar till Mors dag och till Fars dag också och det var grymt mot barn som inte hade en mor eller far eller till och med saknade båda.

   Jag tror inte man gör det längre … utan det får väl var och en ordna ”hemmavid” i stället. Om de vill och känner för det förstås.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.