14 reaktioner till “På sniskan

  1. Ja, det måste ha varit blåsten … Igår gick jag inte den vägen och i förrgår stod den rakt upp som en soldat … så inte är den fel fastsurrad inte. 🙂

   Du men … önskar jag en trevlig tredje Advent!

   Kram!

 1. Jag har spanat på den stora granen här på Odvalds, som vi ser från vårt vardagsrumsfönster. Den har vajat och svajat betänkligt i vinden, men när det mojnade lite nu mot kvällen står den där så rak och fin. Den är väl förankrad det är tydligt.

  Kram och trevlig kväll!

  1. Ja den här granen kan då inte ha varit det i alla fall. Men än står den någotsånär upprätt. Jag får se idag på Morgonrundan om den har hållit stånd.

   Kram!

   Hoppas på en fin tredje Adventssöndag för dig och Åkte!

  1. Tack för headerkomplimangen! 🙂 Vad det gäller STORM har ni haft det klart värst vad jag förstår … och så Västkusten.

   Kram!

 2. Konstigt att skatan på din header kan flyga, för den har väl brunnit? Den kom nog upp från skorstenen när du hade kaminen igång! 😀 den ser ganska så svedd ut.

  1. Hon är lite rugguggle-lik, Skatan … men hon börjar närma sig de där åren då fjädrarna inte ligger så välkammade längre. Erkännas ska att hon har ”banat väg” för Tomten också … Kanske blev hon lite svedd!

   Kram!

  1. Ingen RIKTIG glögg vill säga. Mannens glögg glödgad efter arverecept och stark som … som … som bara den 🙂 får vänta till julaftonen.

   Kram!

 3. God kväll, Eva!
  Julgranen på vår innergård stå rinte på sniskan…ännu, men ljusen har liksom rasat ner mot det gröna gräset och det ser myckt rörigt ut. Nu väntar mer blåst och regn lagom til Lucia så vi får väl se om granen klarar en omgång till. Vi hade i alla fall 34-37m/sek. i kastvindarna och då är man inte varken stor eller stark. Naturens krafter är inte att leka med. Hoppas det bli lindrigare denna gång.
  Min dotter ringde fr. en knastrande mobil med usel täckning och talade om att den fasta telefonen, TV:n m.m var ur funktion p.g.a. nedfallande träd och trasig kabel och det dröjer till den 19:e innan felet är avhjälpt….VEM som nu tar ansvaret då många parter är inblandade och alla hänvisar till varandra 😦 Gäller att ha några mobiler som är laddade när man bor på landet och barnbarnet får astma…usch:-(

  På tal om lindring så hoppas jag av hela mitt hjärta att din dotter fått lindring och att dom kan GÖRA nåt så att hon slipper detta elände!
  Sänder styrkekramar och hoppas på det bästa!
  /Agneta

  1. Godmorgon Agneta!
   Jag såg ju bilderna på TV från Göteborg. Där hade verkligen inte Stormen varit nådig. Om man jämför var det ju som ”storm i ett vattenglas” här hos oss. Granen på sniskan måste ha varit MYCKET dåligt förankarad.

   Det är många människor nu som sitter i klistret och kanske inte har fulladdade mobiler. Har elen gått så kan de ju inte heller ladda upp den.. Verkligen inte något önskescenario.

   Hoppas det reder ut sig fort fort och att inte annalkande blåsväder fördröjer och förvärrar.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.