Redan eftermiddag

och mörkret har fallit och tänk … snart är det kväll.

Igen.

Vart försvann den här dagen?

Först sjöng Skatan och Mannen  förstås så det skallade för Karin på hennes födelsedag

Sen var det dags för Morgonrundan som Skatan och StinaFina tog  i skogen vid Nya Kyrkogården dit de kunde ta sig genom tunneln igen. Allt vattnet som samlats där hade försvunnit och de kom torrskodda under vägen.

Morgonrundans fotoskörd blev inget att skryta med. Lite trädgårdsmöbler som hade ställts upp och ner som ”vinterförvaring” och en SKO … en vänster … eller snarare en toffel.

NU … så här års … den 12 december 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ja, ja …

Mannen och Skatan har också varit på gymmet och tränat … det tog nästan två timmar och efter det tog de en sväng till Elgiganten för att kolla lite på en Mac som Skatan kanske kanske ska få i julklapp av Mannen. Nu har hon en PC så det ska bli spännande att komma in i APPLE-världen. Har någon av er en sån?

När de kom hem åt de lunch. Då var klockan redan tre så det var snarare middag det …

… och StinaFina är på långpromenad med Mannen.

Nu ska nog Skatan ta sig samman och gå en sväng ner på stan igen …

Det finns ju alltid att göra där så här års … före jul.

Hej svejs …

Läs även andra bloggares åsikter om

Läs även andra bloggares åsikter om

7 reaktioner till “Redan eftermiddag

 1. Sonen skaffade sig en Mac i somras och är otroligt nöjd. Jag är lite frestad också. Sedan är den så förbaskat snygg också…

  Kram

  1. Ja snygg … och lätt. Åtminstone om man jämför med min laptop som sjunger på sista versen verkar det som. Alla Mac-användare är så otroligt nöjda och belåtna. Det är nästan en sekt-liknande känsla de förmedlar. Så den måste helt enkelt vara bra. Nu har jag i alla fall sagt till Mannen att jag gärna vill ha en … Alla program finns ju med också från början.

   Kram!

 2. Eftersom att det inte verkade vara någon snö på backen så tänkte väl personen att det räckte bra att komma hem med endast en toffel 😉

  JAG blir så sugen på att träna när jag hör det ordet men jag sitter fast.
  Kram

  1. Inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Utom här på bloggen. Så du har nog rätt. En bli stannade för en rökpaus eller nå´t och märkte inte att han saknade en toffel när han körde vidare. Eller nå´t.

   Det där med träningen … din tid kommer. Allt har sin tid. Min tid kom väldigt sent i livet. Men … bättre sent än aldrig.

   Kram på dig!

 3. Nu blev jag lite orolig. det är väl inte du som tappat toffeln när du ilade ner till stan. Har inte dina föräldrar lärt dig att du måste vara varm om fötterna annars kan du bli förkyld
  Ha en trevlig luciakväll

  1. Nej jag har rejäla doningar sen jag bröt ankeln för några år sen. Förr i tiden hade jag klackar höga som hus … som jag stolpade kring i … även om det var minusgrader (men dååå var jag mycket ung) Jag älskade skor med klack och hade inga platta. Nu är det tjocka sulor utomhus och platta ballerinaskor inomhus som gäller för mig. Och så tofflor förstås … men inomhus 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.