Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag

för det är Karins födelsedag.

Hurra  Hurraa  Hurraaa

Hurra  Hurraa  Hurraaa

GRATTIS

älskade Karin

Den 12 december klockan 13.13

kom du  äntligen  till jorden,

 du vårt så efterlängtade

första barn.

Trettioåtta år i år …

I år får du fira din dag på sjukhuset, du får inte höra prassel av papper och fniss från köket, tändstickor mot plån eller skymtar den flämtande lågan  från de tända ljuset och lyssna till en stämsång … nåja … klämma i sitt

Vi gratulerar …

eller

Vad är det för en dag?

Kaffedoft blir det i alla fall … (om du har beställt kaffe till frukosten vill säga), och man vet aldrig … Skatan blev ju uppvaktad av den minsta av Lucior, knappt ett dygn gammal, den 13 december 1973 … så …

Liiite firande och extra kanske det ändå blir även om du är på ett sjukhus …

Den bästa presenten som du kan få idag i alla fall … är att röntgenbilderna visar att allt har ”gått tillbaka”, att det är bra (för den här gången) och du får åka hem igen … till ”guben” Mathias, till Ida och Johanna, till Coco och Asta med sitt föl i magen och de andra hästarna förstås … och till stallkatten som Skatan glömt vad han heter och till Johannagården.

Skatan och pappa Mannen kommer förstås att ringa dig … och sjunga … och gratta … preciiis som vanligt …

The same procedure as every year.

En jättestor … fast försiktig … kram och födelsedagspussar får du när vi ses till jul …

KRAAAAAAM!

9 reaktioner till “Vad är det för en dag?

 1. Vänner! Jag läste upp alla gratulationer till henne på FB eftersom hon inte har någon dator på sjukan … och hon blev så glad. Nu kan jag läsa upp de här också för henne … även om hon inte känner er vet hon att ni betyder mycket för mig så …

  Tack mina Vänner för era gratulationer. 🙂

  Kram!

 2. En text fylld av kärlek. Tänk att ibland känns saker äkta och ibland så skiner det tillgjorda igenom. Här är det så äkta det kan bli. Så synd att hon inte fick smaka din pepparkaks cheesecake idag
  Kram

  1. En sån cheesecake tar jag med mig till jul. Vi smakar av den till helgen då vi ska fira jul med våra andra barn, tvillingarna, med familjer i Örebro. Då blir det liv i luckan. Det ska bli jättekul. Och så firar vi den ”riktiga” julen i Skåne hos Karin med familj. Vi får verkligen hoppas att hon är hemma då … men det är ju hela två veckor dit.

   Kram!

 3. Hoppas att dottern blir bra nu och får komma hem innan jul.
  Det var en väldigt fin och speciell tavla må jag säga. Det måste vara lite kul att bo i staden och gå och titta på lite av varje.

 4. Vi fick just veta att lungan är OK, man har dragit dränet och i morgon får hon åka hem. Hon får ta det lite lugnt men vi åker ner till jul i alla fall. Det blir bara vi så det blir lätt att ta det ”lilla lugna”. Jag kan göra skinka etc … här och ta med mig. Och det behöver ju inte vara så märkvärdigt.

  Bara hon håller sig frisk så …

  Kram!

  PS Ja, tavlan var faktiskt väldigt speciell … den tålde att tittas på ett bra tag och man kan tolka den som man vill. Visst är det kul att bo på gångavstånd till stan. Även om jag inte går ner så ofta ändå. DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.