Två dagar kvar

och på den tredje lyfter de mot ljusare, varmare, latare nejder.

Skatan och Mannen.

Och Skatan  har inte börjat packa ännu.

Hon har inte ens provat sina shorts eller baddräkten eller linnebyxorna. Fast hon litar stenhårt på att, ja …  kommer hon fortfarande i jeansen som hon köpte några kilo lättare och har på sig så gott som dagligen, ja …  då kommer hon också i sina shorts, baddräkten och byxorna.

Och så tänker hon hejda sig och inte packa med sig hela garderoben som hon brukar.

Om ifall att …

Nej.

Med lätt bagage ska man resa. Det finns ju också tvätterier.  Och en och annan t-shirt kan hon alltid köpa.

Om ifall att …

Förresten använder man ju inte så mycket kläder.

Man kan ju gå  i baddräkt med liten sarong mest hela dagarna …

Nu är det stora bekymret hur hon ska få med sig en och annan hatt. Såna finns förstås på plats att köpa de också.

Men Skatan har ju sina favoriter.

10 reaktioner till “Två dagar kvar

 1. Det är nog för att jag tycker att det är svårt som jag hela tiden skjuter upp packningen till sista minuten. Den hääär gången ska jag banne mig inte ta med något onödigt.

  Kram!

  1. Preciiis … men så är det det där när man står där … ”jag ska bara ha med det här … jag måste bara ha det hääär också” … och vips har man packat ner alldeles för mycket. Men än har jag inte börjat.

   Kram!

 2. Hejsan, Eva!
  Är det bara fint väder så behövs inte så mycket kläder dagtid. Det är väl alltid bra med något lite ”extra snyggt” utifall det blir middag på något elegant ställe där man kräver lite stil och som sagt, finns plånboken med så går det ju att köpa något…alltid kul 🙂
  Ju tidigare man börjar packa desto mer tar man med sig, tror jag i alla fall.
  Det ordnar sig nog med det, ska du se, bara du har den eleganta hattasken med, som damerna hade förr i tiden…DET är ett läckert bagage 🙂 Liksom de där stora smink/parfym väskorna man hade förr, stora som en portfölj…ton i ton…skitsnyggt:-)
  Ha det nu så gott vännen! Kram, Agneta

  1. Jag önskar jag kunde ha med den där hattasken … men det finns ju begränsningar på flyget. Handbagage får väl inte väga mer än 8 kilo, ha ett visst mått. Då får handbagaget bli en ryggsäck med datorn, pass, biljett och litet ”överlevnadskit” … Men hatten tar jag löst i en plastpåse och sätter på mig när jag kommer till Arlanda så att den kommer ombord. Det är ju en sommarhatt och skulle se lite lustig ut så här års på Swebus till Stockholm ! 🙂

   Kram!

 3. Å så du ska längta till turkosblått vatten och varma stränder med vajande palmer.
  Här snöar det som vanligt men killarna har plockat fram snöskotrarna och kört upp en väg ner till sjön och bastun så om jag blir lite bättre i min rygg kanske jag kan krångla mig ner och ta en varm skön bastu. Det är väl så nära värme jag kommer att komma närmaste dagarna

  1. Ja verkligen … det ska bli sååå skönt. Jag läste hos dig att ni haft under minus 20 grader hos dig på nyårsafton. Usch usch fy f-n och stackars dig! Jag tänker ofta på dig, ska du veta. Återkommer i ett FB-meddelande om en tanke jag haft men som är av lite mer ”privat” karaktär. Nu blev du nyfiken va? 🙂

   OK … ha det nu så bra här hemma också, att ditt ryggskott ger med sig, att du kan bada bastu och bli varm med mera … , önskar jag av hela mitt hjärta

   Kram!

 4. Denna gång packade jag lagom. Det blev bra. Men nu är jag hemma i verkligheten igen. Helt ok det med men jag skulle gärna flaxat tillbaka…

  Kram och flyg försiktigt!

  1. Välkommen hem! Nu är allt struket och klart och det gäller bara att välja ut rätt grejer. Jag har inte börjat packa på riktigt ännu. Har ju en hel lång dag på mig 🙂

   Här blåser det som sjutton så jag hoppas verkligen att det mojnar före morgondagen. Det är så läskigt annars …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.