6 reaktioner till “Chang

  1. Ser fint ut. Här regnar det faktiskt idag också så jag hoppas lite snö går bort. Jag skulle åkt på verkstad med bilen men tar mig inte ur fläcken och kanske tur det

  2. Även ett paradis har sina skuggor konstigt vore det annars. Skulle det finnas ett på riktigt skulle jag söka mig dit. Förstår att det är tufft känslomässigt just nu. Eftersom jag också är mamma lider jag med dig. Så många gånger jag suttit i Sverige och velat åkt över till dottern när hon inte mådde bra. Kan tänka mig att så långt bort som du är känns det etter värre. Tänk om man vetat hur det skulle kännas att vara mamma när man hade det lilla krypet i famnen. all oro och tankar blir ju inte mindre bara för att dom växer upp. det ligger där latent och likt en djurhona vaknar man när det är fara på färde. Först och främst önskar jag att din man blir piggare så att ni har varandra att luta er mot och för det andra så hoppas jag innerligt att dottern får hjälp så att hon mer på sikt kan känna sig trygg i sin sjukdom
    Många kramar till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.