Vår

… och dags för storrenovering …

Buuuh … huuu

Skatan har varit på LYX och renoverat sig … både gjort ansiktsbehanding hos Sara …

… och klippt sig hos Ida … som inte fastnade på någon bild … men är den bästa av frissor som Skatan någonsin haft …

Om några timmar kommer besök från Skåne … Skatans halvbror Folke *  med sambo Joy … för första gången hit hem.

De träffades ju senast på White Sand Beach på Koh Chang …

See you later Alligators …

*  Det kanske inte syns så bra på den här bilden … men ”folk” har faktiskt tagit fel på Leif G W Persson och Folke … Nej … det syns faktiskt inte alls på den här bilden men Skatan kan hålla med om det … ibland så …


15 reaktioner till “Vår

 1. Nu blev jag också sugen på en lyxbehandling. Jag var ju och gjorde en sådan i somras och det var så gudomligt skönt. Jag tror jag måste boka in en tid!!
  Kram

  1. Ja det här var första gången … eller kanske andra … i hela mitt liv som jag gjorde en ansiktsbehandling. Och det var verkligen jätteskönt. Så nu ska det bli lite mer regelbundet …

   Kram!

 2. Hua så fin och slät och len du ska bli. Jag har nog inte varit på någon behandling sedan jag var i Kina men så ser man ut därefter också. Tvål och villig hudcreme är det enda som gäller nu för tiden men en vacker dag då jag blir rik ska det bli av och du Jag har ju gratis massage varje vecka så int ska jag klaga. Det stormar igen och stormar och stormar. Jag har inte varit ut på promenad på flera dagar.

  1. Det har blåst en hel del här också … men inte som uppe hos dig … det har inte stormat!!!

   Nu är det lite kallare igen men när solen skiner gör det inget tycker jag …

   Kram!

  1. Vi fick verkligen en trevlig helg tillsammans med mycket prat om likheter, gener, olikheter och jämförelser … riktigt intressant faktiskt!

   Kram!

 3. Härliga du!
  Blir lika glad varje gång jag ser dig på bild.
  Hundra år sedan jag skämde bort mig själv. Kanske dags?

  Sköt om dig kära fågel.

  /Marie

  1. Åh tack … vad söt du är. Här ser jag ut som ett spöke och det är ju lite kul förstås att se mig så´n 🙂 … Det är fantastiskt skönt att skämma bort sig själv lite och det kanske du skulle göra … jag har förstått att du har haft en tuff tid … så unna dig att bli riktigt skönt omhändertagen någon timme … Det är sååå skönt!

   Kram! ❤

  1. Gråta behövde jag varken göra för att det gjorde ont eller av lycka över resultatet … det syntes knappast … men det kändes väldigt skönt.

   Kram1

 4. Bra att unna sig lite extra ibland. Nu kanske du känner dig lite som en ny kvinna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.