Vårstädning i Villa Skogsberg

– Att det alltid ska regna! 😦

– Säg aldrig alltid hörru´…

– Nej, det har du rätt i … men … idag regnar det i alla fall. Och det är vårstädning i Villa Skogsberg.

Och Skatan är yrslig (f´låt hon skulle ju inte … men bara lite … ), gungar och vaggar i gången som den värsta sjöman som stigit i land.

Efter den där nya tabletten igår.

Hon önskar att det hade en annan orsak … men tar hon sig en ”jäkel” kanske det jämnar ut sig 🙂

– Men klockan är ju inte ens elva!

– Nej, nej … och nu … plikten kallar!

 

16 reaktioner till “Vårstädning i Villa Skogsberg

 1. Låter inte som någon höjdardag. Regn, utstädning och yrsel Vilken hemsk kombination! Visst gnälls det på bloggarna men det är väl bra att man har någonstans att vräka ur sig när man är förbannad, lessen eller bara låg. Det är ju faktiskt en sorts dagbok och där kommer allt inte bara det strålande glada. .

  1. Det regnade inte så där förskräääckigt … och inte hela tiden. Men nog är jag mör alltid. Speciellt som den där nya medicinen gör mig yr och trött. Efter lunchen och lunchrundan med StinaFina la jag mig på sängen en stund och somnade !!! fast bara en halvtimme och så höll jag i stället på till klockan var över fem. Det ääär verkligen skitjobbigt. Har man som du egen trädgård och tomt gör man jobbet lite när man känner för det. Att koncentrera allt till två dagar och ha ganska höga krav hur det ska vara är inte ”min melodi”.

   Kram på dig!

   PS Jag tänker ofta på dig ska du veta och ditt liv där i Fisksjön … tufft men fritt 🙂 och avundas dig ibland. Ha så kul på dansen ikväll!

  1. Nej det är lite svårt … men jag somnade efter lunchen en halvtimme så min lunch blev låååång eftersom jag gick en trekvart med StinaFina också 🙂
   Det var jobbigt men känns ganska skönt ändå så här efter ett dagsverke. Man känner onekligen att man använt sin kropp och att man lever. 🙂

   Kram!

  1. Idag skulle jag utöka med en tablett på middagen … och då sov jag som en stock … är fortfarande yr men antagligen är det övergående. Jag ska i alla fall ha tät kontakt med den där neurologen som skrev ut medicinen och så ska jag maila och fråga Avesta-experten om den här medicinen tänkte jag. Slipper jag känna av mina RLS-ben blir jag verkligen nöjd och glad. 🙂
   Kram!

 2. Hej, Eva!
  Yrsel är ett elände, har jag ofta men det bortförklaras med ”inre spänningar”…bekvämt och bra! Akvarellen är jättego, den gillar jag och i det huset vill jag bo 😉
  Mediciner kollar jag in på FDA ( Food and Drug Administration) i USA på nätet för dom är stenhårda vad gäller biverkningar och du kan söka på den aktiva ingrediensen då dom oftast har annat namn på själva medicinen. En otroligt bra sida med viktig info.
  Det är inte alls meningen att man ska bli så yr av en medicin, då är dosen för stor eller så tål man den helt enkelt inte.
  Lycka till och hoppas du snart mår bättre!
  Kram, Agneta

 3. Hej! Jag tänker nog inte trappa upp i den takt som neurologen föreskrivit och sen tänker jag ringa till honom på måndag och fråga lite mer. Biverkningarna är verkligen inte så roliga. De är de inte på Sifrol heller men jag har ju inte fått några av dem så den medicinen tål jag i alla fall och den fungerar ju för det mesta ”hyfsat”. Som sagt … jag tar det lilla lugna och avvaktar … och lyssnar med läkaren.

  Tack för dina råd. Jag ska kolla FDA.

  Kram, Eva

  1. Fast idag har vi haft ett underbart vårväder med klarblå himmel och sol hela dagen … som tur var. 🙂 … men annars så …

   Kram!

 4. Ujuj. Det där låter inget vidare. Yrslig och dan ska du nog inte försöka dig på en hardcore-vårstädning. Du får pilla lite lagom tills du mår bättre. Kram!

  1. Idag skiner solen … idag sken solen 🙂 … och det gick faktiskt mycket lättare även om jag låg på knä mest hela dan och rensade ogräs …

   Kram!

 5. Förlåt för att jag avviker från både ämne och annat. Men gud vad jag älskar den där akvarellen. Vilka härliga känslor jag får av den. Skäms nästan över att skriva det eftersom jag också vet hur det är att vara yrslig. Att inte ha tillgång till all sin kraft. Att ha värk. Jag hoppas det svänger om och inte runt.

 6. Vad roligt att du gillar akvarellen … den har några år på nacken. Ja, yrslig är jag lite fortfarande och jag hoppas att det går över. Ska ringa doktorn i morgon och lyssna lite .. 🙂 .. för det är inte kul alls.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.