Skatan tycker faktiskt inte

att fotografierna på Hemnet gör deras lägenhet rättvisa.

Det är kallt och avskalat, soffan står uppkörd mot väggen trots att den är svängd i sig och ska stå lite längre ut från hörnet, den lilla blå fåtöljen skulle vara lite mer vinklad in mot bordet och och och … köket ser ut som ett lab … men det är klart … man kanske får en uppfattning om rummens volyyym … sovrummet är plottrigt … Skatan hade ju saaagt att de skulle ta bort en av mattorna … den röda … men det glömdes i hastigheten och stolen i hörnet … och kuddarna är alldeles förskräckliga där och …

Bilderna togs vid halvtretiden i gassande sol och är också i ljusaste laget … eller?

Hur som helst … nu ligger de där … på Hemnet.

På visningen ska soffan stå rätt vinklad och fåtöljen med … den röda mattan ska vara borta från sovrummet liksom göteborgsstolen i hörnet … och KUDDARNA … 🙂

 

10 reaktioner till “Skatan tycker faktiskt inte

 1. Inte för ljust men kanske onödiga skuggor och det kunde vara mer vidvinkel – kanske lönar sig att skicka efter en fotograf från Härnösand nästa gång?!

  1. Ha ha … ja ABSOLUT skulle det ha varit det bästa … Vi får tänka på det.
   Dina tavlor syns inte på någon av bilderna … men något ska ju finnas kvar att upptäcka på visningen också 🙂 …

   Kram sötnosen!

 2. Så vackert Villa Skogsberg ligger!
  Jag hoppas att det kommer mycket folk till visningen och att ni får bra betalt för det fina huset.
  Varm kram!

  1. Ja det ligger fint nära friluftsområden men vi har ett industriområde (tyst) snett emot framför som man glömmer bort … åtminstone på sommaren när häcken är kämpahög och grön … Jag hoppas så innerligt att vi får sålt till ett vettigt pris … det är ju inte ”lysande tider” just nu 😦

   Kram!

 3. Er lägenhet är mycket trevlig och jag gillar hur det ser ut hemma hos er. Skulle kunna flytta in på studs 😉 Men generellt gillar jag inte att man skalar av så mycket. För mig är det ok med personlighet och att det får finnas saker framme. Det är något helt annat än övermöblerat!

  Lycka till med försäljningen!

  1. Nej nu är det inte övermöblerat men vi har plockat bort en del också … plus allt sånt där som brukar ligga framme till vardags, böcker, tidningar, datorn etc etc … Jag hade faktiskt glömt färska blommor och ett stort fruktfat på köksbordet t ex … men det ska åtgärdas till visningarna.

   Kram!

   PS Lilla e föreslog på FB att jag skulle värma bullar precis innan visningen. Så att det skulle lukta gott. Faran är väl att de bränns vid … och DET vore ju inte så lyckat. 🙂

 4. Jag tycker att det är fint, jag. Här hemma har vi tittat en del på lägenheter i Barcelona och Beaune (i Bourgogne) på sista tiden och dit verkar inte det här med homestyling ha nått. Den ser i alla fall inte ut som i Sverige. Där verkar det vara lite sport att ha plockat fram all skit man äger och ställa det på matsalsbordet precis när kortet ska tas. Har till och med sett trasiga skåp och gammal disk stå framme i köket. Ganska stooooor skilnad jämfört med ert fina hem, alltså!
  Lycka till med försäljningen!

  1. Tack du fina Soldansare … Det ska inte vara extremt åt något håll tycker jag … rent och fint och diskat och städat kan man väl förvänta sig att det ska vara … men … laboratoriekliniskt … tja … kanske inte.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.