Ur slag ..

är Skatan.

Idag har deras lägenhet fotograferats och kommelr att läggas ut på Hemnet i dagarna. Det var ett himla sjå att få bort det mesta … nej, nu överdriver hon … men mycket skulle bort och det skulle putsas och fejas. När hon påpekade för fotografen att det var färggrannt  svarade han att han fokuserade på att presentera rummen och försökte undvika de ”värsta” färgerna 🙂

Det ska bli spännande att se hur lägenheten kommer att presenteras.

För övrigt är Skatan ur slag … och vet inte när hon är på banan igen …

Kanske redan i morgon 🙂

8 reaktioner på ”Ur slag ..

  • Ja, det hoppas jag innerligt att det gör. Annars står vi där med två lägenheter. Det är ju inte direkt gyllene lägenhetssäljartider nu …

   Kram!

  • Same, same … but different. Vi ska ta vägen till ett nyproducerat hus UTAN trädgård och pool där vi kan slå igen dörren om oss, låsa och sticka när vi vill utan förpliktelser … 🙂 Här i Nyköping alltså.

   Kram!

 1. Ett hem måste visa karaktär, personlighet tycker jag. På de där korten. Ombonat, bebott. Så att man får en känsla av att komma hem. Även om det i det fallet är ditt hem så kanske jag kan få en förnimmelse om hur mitt liv där kan se ut, om jag nu skulle vilja köpa en lägenhet.
  Inte vara för avskalat och tråkigt. Då får jag lätt vidare till nästa objekt!
  Hoppas ni får det sålt så fort som ni vill, eller sakta. Det beror ju på hur du känner inför säljandet.
  KRAM

  • Ja … vi köpte faktiskt vår lägenhet i Stockholm för att den var så ”färggrann” och ombonat möblerad. Vi kände oss hemma direkt och tog mycket intryck av färgsättning etc … så det är inte bara rummen utan också hur någon har kunnat utnyttja dem som gäller … tycker jag. (nu ska vi ju skala bort så mycket så vår är ju långt ifrån ombonad på visningen).

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.