Frustration

Skatan ska antagligen lära sig en läxa …

The hard way

Hon hade skrivit ett låååångt inlägg med citat och hitan och ditan och resonemang och bilder och …

Och så …

med en knapptryckning.

Puts väck … borta …

Hon trycker desperat på alla ångra-tangenter hon kan komma på men …

Det verkar vara kört …

*suck*

– Blir man galen … eller blir man galen?

Skatan orkar inte börja från början igen.

Mot duschen … och Morgonrundan …

Inga skator … Skatan vet  

9 reaktioner till “Frustration

  1. Ja … jag brukar ju det förstås .. WP kopierar automatiskt men men … den här gången måste jag ha tryckt på någon tangent så att det försvann för alltid.

   Kram!

 1. När jag skriver ett inlägg så sparas det automatiskt och om jag råkar gå ut från sidan lr så, så finns det kvar i utkastet eller vad det heter. Så om jag har skrivit hur mycket som helst så försvinner åtminstone inte allt.
  Tror den sparar rätt ofta medan jag skriver.
  Vet inte om jag har fixat det via inställningarna.

  Kram

  1. Det sparas automatiskt hos mig med … med jämna mellanrum. MEN … och det var det som hände mig. Jag skulle kopiera in ett citat och måste på något sätt ha markerat allt jag skrivit och det försvann och kvar stod bara citatet. 😦 … När jag sedan försökte titta om det fanns i utkastet var det bara citatet där också och när jag försökte backa tangenttryckningarna fungerade det inte av någon anledning.

   Sur blev jag …

   Kram!

   1. Så himla surt!
    I början när jag bloggade så brukade jag alltid skriva inlägget i word och sedan kopiera in hela texten i inlägget i bloggen.
    Men det är inte helt smidigt det heller.

 2. Visst blir man trött….håller på att försöka vänja mig vid nytt tangentbord på en bärbar jag inte använt på länge…jag trycker bort det ena efter det andra och stänger ner hela browsern titt som tätt. Gaaahhh….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.