13 reaktioner till “Sol ute

  1. Jaa … och StinaFina fick följa med till Norrköping också och gå på Promenaden … medan Mannen besökte Migrationsverket för att hjälpa Pa och Henrik som inte kan sitta halvtimmesvis i telefonköer till handläggare som i alla fall inte är på plats. Åt lunch på ett utecafé i Kolmården och hade det allmänt trevligt.

   Allt blir förstås trevligare när solen skiner.

   Kram!

 1. Hemma igen efter några dagar i Skåne vände vädret och idag kan jag gå barärmad en liten stund mitt på dagen. Känns lite tråkigt att komma hem och se att inte ens björkarna har slagit ut så min allergi håller sig lugn än så länge. Ibland kan jag ångra att jag bor där jag bor och få uppleva en så kort och intensiv sommar. Kanske två månader om man har tur annars är det mest blåsigt och kallt

  1. Du får kanske ”gästspela” hos vänner som bor söderut höst, vinter och tidig vår … och så njuta av den korta men intensiva sommaren hemma 🙂

   Kram1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.