6 reaktioner på ”Skatans minne

 1. Vems minne bleknar inte för varje år som går, tur nu att vi kan datera det via datorn, inte alla skrev dagböcker.Hade en liten almanacka jag skrev upp mina cyklar i, 28 dagar mellan varje gång. men sånt är ju överstökat för många år sedan.Måste skriva upp dag för dag för att se vad jag gjorde förra veckan.För det är glömt men det för 35-40 år det minns jag. Underligt.

  En skata har bra minne.Minns vad de gömt sin mat från föregående dag.

  Må så gott !

  Kram Mi

  • Jag har egentligen ganska bra minne men vid stress eller så … sämre. Och något jag har haft svårt att minnas i alla mina dagar är namn. Jag känner igen folk men har glömt vad de heter. Alltid så förargligt.

   Kram!

 2. Minnet förändras hos oss med stigande ålder. Min mamma som är betydligt äldre minns barndomen tydligagre numera. Fast i ärlighetens namn har hon bra minne och det har jag med. Än så länge för vem vet…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.