Rapport från ett sjukläger

Gott folk!

Skatan är fortfarande sjuk men har fått medicin och ska väl bli bättre antar hon.

Hon blir så tröööttt … det är det.

Och så blir hon nere av att så lite intresse har visats för lägenheten.

Men det var antagligen fel dag (Mors dag + Pingsdagen + strålande sommarväder) och för tidigt den andra visningsdagen, på onsdagen (kl 17.00)

MEN vår mäklare säger att det är många som är inne och tittar på den i alla fall. ( Det kanske är ni *fniss* 🙂 .)

Nåväl … mäklaren säger att det är trädgården som avskräcker och det tror faktiskt Skatan också. Säljer man t ex sin villa för att flytta till lägenhet vill man ju komma ifrån trädgårdsskötseln. Nu är det på G att ”leja” en ”gårdskarl” och så´na har ju dykt upp som svampar ur jorden i och med de här ROT-avdragen (som i och för sig inte bostadsrättsföreningar kan dra nytta av). Vi ska ha möte på söndag i Villa Skogsberg och Mannen har gjort lite research på firmor som åtar sig sån´t här så …

Detta bildspel kräver JavaScript.


… ännu finns det hopp … san sa, falleraleraaa …

7 reaktioner till “Rapport från ett sjukläger

 1. Hej, Eva!
  Men så jobbigt att ha flunsa NU när det är dags för flytt till nytt bo. Läste just nu på DN att det är REA på hus/sommarstugor med flera miljoner så det verkar vara köparens marknad. Något ”klipp” blir svårt att göra för de som vill sälja sina hus nu för att flytta till lägenhet, tvärtom. Ni får nog ha lite is i magen eller så är väl ett alternativ att föreningen köper er lägenhet. Så gjordes i huset mitt emot mig och det gick bra det med. Men prislappen blev lite lägre än säljaren tänkt sig. Ekonomin är ju mycket ”svajig” nu i världen och börserna rasar så ni får kanske avvakta ett tag.
  Hoppas att du snart blir frisk, det är det viktigaste av allt!
  Kram, Agneta

  1. Nej, några ”klipp” har vi aldrig lyckats göra på våra lägenhetsaffärer genom tiderna. Vi lyckas alltid flytta när det är sämre tider av någon anledning. Men en lägenhet är till för att bo i och inte för att göra affärer med. Vi får kanske göra ännu en förlust … men ”tant pis” … Vi har också tiden på vår sida. Den nya lägenheten är inte klar förrän i december !!!

   Kram!

 2. Så trist att du fortfarande mår dåligt. Jag hoppas att medicinen ska göra susen.
  Jag har varit inne och kikat på en del bostadsrättsföreningars hemsidor och inser att vi har det ganska bra här på Odvalds som har en vaktmästare som sköter om all gräsklippning och ansning. Fast det kostar förstås 😉
  Krya på dig!

  1. Medicinen har börjat verka … idag var jag faktiskt feberfri … Idag ska vi ha möte. Det kommer att bli en vaktmästare här också … vi har majoriteten (verkar det som när vi pratat med grannarna ) på vår sida 🙂 … Och det ska bli sååå skönt.

   Kram!

 3. Jag har spanat in er vackra lägenhet men är inte spekulant! Trädgården kan nog avskräcka en smula som du säger. Sedan måste jag säga att Mors dag var en väldigt dum dag att välja…

  Krya på dig och kram!

  1. Mors dag var en dum dag och trädgården kommer det säkert att ordna sig med … Mannen har sonderat terrängen och idag har vi möte. Vi har inte bråttom och väntar kanske till hösten ändå med att sälja …

   Jag är också lite kryare idag … 🙂

   Kram!

   1. Skönt. Sitter man inte i sjön finns det ingen anledning till panik. Visst går det att sälja bara att det tar längre tid!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.