Hästvakt på Johannagården

När de andra stack iväg norrut i regnet till Borlänge och Peace & Love stannade Skatan och Mannen och StinaFina kvar på Johannagården för att passa hästarna och katten … Cocco fick följa med förstår (hon och StinaFina är inte bästisar … om man säger så)

Gänget på väg att lämna … Mathias, Ida, Amanda, Johanna och Karin

I natt stormade det och regnade som om himlens alla portar öppnats men nu regnar det inte längre … tja en och annan skur har de förstås inte undgått och det blåser ”lagom” … Skatan väljer att se det så i alla fall. De har gjort sina sysslor för dagen, gett småhästarna hö, sett till storhästarna och inhägnaderna, gett katten mat både här och där (i stallet alltså) och ätit själva … nu blir det nyheter, glass och senare Borgen …

Skatan och Mannen (vars förkylning tilltagit igen 😦  )   vilar ut … och har det väldigt lugnt och skönt 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

8 reaktioner till “Hästvakt på Johannagården

 1. Skönt att ni håller ställningarna men lite sommarvärme kunde väl varit på sin plats. Men håll ut, inget regn i morgon i alla fall 😉

  Kram

  1. Lite sommarvärme hade sannerligen varit på plats … men vi ligger ju inte i tält i alla fall som Ida gör med sina kompisar på Peace & Love i Borlänge … Det är härligt lugnt och skönt så jag kan coola ner mig lite 🙂

   Kram!

  1. Ja det är mysigt … och spännande (vi är ju inga hästmänniskor riktigt ) Vi är i Skåne på ostkanten … 🙂

   Kram!

  1. Ja … det känns bra att kunna ställa upp för ”de sina” som ju annars är väldigt bundna genom sina djur …

   Kram!

  1. Ja de är ”unden” … som jag inte har en aning om vad det betyder men jo … en aning har jag förstås … men jag har inte hört det förut … ett bra ord för ”isolerad”, bunden … eller kan det vara så att det ska vara bunden men b:et har fallit bort …ha h a… jag gick på det …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.