En härlig långlunch och dag

med vännerna på deras härliga lantställe …

men först Morgonrundan med StinaFina längs ett blåsigt hav … och sen skulle hästarna ha sitt … (Mannen ger de ”stora” hästarna hö också för han ”tycker synd om dom” när de små får … ha ha … han är bra  blödig, guben … )

… och nu är det friidrott, friidrott, friidrott … för hela slanten så Skatan fortsätter läsa … just nu en riktigt bra Siri Hustvedt-roman: Sommaren utan män …

Detta bildspel kräver JavaScript.

11 reaktioner till “En härlig långlunch och dag

  1. Regnet kom så vi fick äta jordgubbarna inomhus … men ingen åska. Och när vi kom hem till Johannagården hade det också regnat ordentligt.

   Ha det nu fint … och varmt … och soligt …

   Kram!

 1. Jag har hört ryktas ett efter stormar kommer det fortfarande upp bärnsten på kusten där nere. Kanske du skulle ge dig ut på en liten skattjakt. Vid Ale Stenar har man hittat en uggla i bärnsten. Det tycker jag var häftigt.

  1. Det ska jag göra i morgon … kolla efter bärnsten. Den där ugglan i bärnsten måste ha varit fantastisk att hitta … Var den ”behandlad” eller var det slumpen som format bärnstenen tro?

   Kram!

  1. Fast de stora har så mycket gräs i hagen … de små har inte lika mycket och SKA ha hö också … allt enligt föreskrifter och regler (som är till för att brytas förstås … av ”rättvisa” hästvakter)

   Kram!

  1. Men det kan väl inte vara så långt till havet från där du bor? Så i sommar … någon gång när solen skiner … så åk till havet!

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.