Johanna Kalle och Peace & Love ♥ ♥ ♥

Tagga Simple Plan nu och sen Magnus Uggla!!!
&
Åh Lars Winnerbäck var så sjukt underbar och bäst! Vill se honom igen och igen och igen ♥
(onsdagen den 27/6  2012 Johanna Kalle på Peace & Love i FB)

 Alltså gud vad underbar dag! Blivit spådd av skäggiga damen, och allt stämde! Hon sa att jag var duktig på musik och att jag precis hade avslutat ett långt förhållande, stämmer, ganska sjukt! Hon frågade liksom inte frågor utan bara rabblade upp typ mitt liv haha, och sen sa hon att jag älskade små hundar, katter, barn och andra gulliga saker! Stämmer också sjukt mycket. Och sen träffade vi Veronica Maggio, hon hade signering, köpte en tygkasse och hon skrev på den! Och så skrev hon på armen, fett söt. Sen såg jag och Amanda Nielsen Mumford & Sons, sjukt bra enligt mig! Och efter det björnstammen, ännu bättre dock! stod längst fram. Och nu precis såg vi Veronica Maggio och det var helt sjukt bra! Började typ nästan gråta på Snälla bli min igen och Längesen. Petter kom in och sjöng tillsammans med henne. Alltså guud, så vackert och bäst! Imorgon är det Kent och jag längtar som tusan och det kommer bli så underbart, bäst, vackert, fint, kul, helt bäst kommer det bli! Sov gott alla fina människor!

(torsdagen den 28/6 2012 Johanna Kalle på Peace & Love i FB)

”Igår var jag pikachu, fett awesome! Tagga Kent ♥”
Ikväll/natt har jag dansat, skrikit, sjungit, gråtit i regnet till världens bästa band Kent. Vackraste. bästaste. Finaste. Jag älskar dem.
(fredagen den 29/6 2012 Johanna Kalle på Peace & Love i FB)
 

5 reaktioner till “Johanna Kalle och Peace & Love

  1. Tänk så underbart att vara så ung och känns så mycket och skratta och gråta och leva. Så härligt.
    När man läser det här inser man att man har blivit gammal och stelnat. En gång i tiden var vi sådana både du och jag Skatan. Länge sedan suck

    1. Visst ääär det underbart … man riktigt känner hur hon känner … Men, Skogsnuvan, visst har vi väl lite av det där i oss fortfarande? 🙂

      Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.