Reflektion

Tavlan … en reproduktion förstås … hänger på dasset så Skatan har all tid i världen att studera den närmare. Den har blivit lite blek med åren men den är ändå fin … en riktig Zorn …om än inte äkta som sagt.

I morse gjorde Skatan reflektionen …

En premiär

Vad i hela fridens namn har den där krokodilen i bilden att göra … eller är det kanske en gädda?

En sådan komposition  skulle  Ria med all säkerhet ha kritiserat … inte godkänt.

Eller är den kanske pricken över i:et?

 

11 reaktioner till “Reflektion

  1. 🙂 … Nog kan man bada naken om man hittar en avskild plats idag också … Det värsta är väl att det inte finns så många avskilda platser.

   Kram!

 1. hi hi. Jag tittar och tittar och funderar. Var i sjutton hittar hon krokodilen. Till slut ser jag att det är udden som sticker ut som faktiskt ser ut som ett gäddgap eller en krokodil. Så det kan bli när man sitter på skitan och tänker och funderar. Ibland är du rolig du.

  1. Ja, plötsligt ser man något efter att ha suttit och stirrat på den där tavlan i åratal och efter det ser man inget annat. Jag ser bara en krokodil eller ett gäddgap nu … 🙂 … i stället för den där udden.

   Kram!

 2. Jag tror att den är pricken över i! Gör så att det bildas en diagonal och en balans i bilden. Tror jag i alla fall 😉

  Kram

  1. Nej … det är egendomligt att vi gör det mest av alla, vi svenskar. Struntar i larmrapporterna och solar och bränner oss och tänker att det gäller inte mig. Ända tills den där fläcken inte är så beskedlig längre.

   Kram!

  1. Jag tror inte att han såg en krokodil och betraktar man originalet (en oljemålning) så ser nog inte jag heller krokodilen. Vår reproduktion på dass är blekt och grönskan och speglingen i vattnet har mer eller mindre försvunnit och en krokodil eller en gäddkäft har framträtt i stället. För några förstås … jag t ex 🙂 … som har lite dum fantasi.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.