Det är aldrig försent att få minnen för livet.

är ett ordspråk som Ingrid skrev under ett av sina inlägg …

Skatan knyckte det genast.

Det är en påminnelse om att ta vara på livet … NU … och inte börja leva baklänges … som Skatan haft en böjelse för att göra på sistone.

Kraaaam

11 reaktioner till “Det är aldrig försent att få minnen för livet.

 1. Fast i denna mörka kalla tid så är det svårt att leva i nuet. Då är det en tröst att tänka på det som var och längta till det som förhoppningsvis kommer. Är inte det mänskligt så vet jag inte vad som är det.

  1. Jo det är mänskligt … och det gör vi väl alla …längtar bort nånstans. Just nu har du ett rent helvete vad jag förstår och vi får hoppas att inte den här vintern blir ”ett minne för livet” utan att den och allt vad den fört med sig för dig försvinner med vårsolen och ljuset.

   Kram!

 2. Har du sett ljuset och luften. har du inte sett C W Eckersbergs akvareller om ljuset! Eller Duerers akvareller vidunderliga landskap! där jag hör ljuden och känner dofterna.

  mw

  1. Jag med håller med både ordspråket och Skogsnuvan … Det är inte allt som blir minnen för livet och minnena kanske inte heller alltid är så positiva att man VILL ha kvar dem utan helst glömma.

   Kram!

 3. Bra sagt, nuet är ju allt vi har.. oavsett årstider… och inte att förglömma: Där det är som mörkast och kallast finns starten till förändringen mot ljuset och värmen! Och det är ett ögonblicksverk, något att vilja vara i – närvaro! Kram

  1. Det får man inte glömma när det ser mörkt ut … att när det är som mörkast kan det inte bli mörkare utan då vänder det och ljuset kommer tillbaka…

   Bra att hålla sig till … här och NU.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.