Usch

… vad jobbigt det är när man kommit av sig med bloggandet .

Verkligen jobbigt.

Man vet inte vilken ända man ska börja i … liksom.

Påsken kanske?

Skatan var i Borlänge med Mannen och StinaFina hos Sonen & Co …

Co = Pa, Alice och Cissi och är inte det sämsta Co man kan ha.

De åt och lekte och drack  och målade ägg och åt  ägg och knackade ägg och lekte och drack och sov och hörde hur barnen vaknade och hostade och hojtade och somnade om och gick promenader med StinaFina och Salli, Skatans systers hund, och Skatans syster  och så åt de  igen … mat och godis och mera mat och godis och drack kaffe, te och öl och vin och snaps och julmust och vatten, vatten … mera vatten … och gick nostalgipromenader genom stan förbi gamla huset där Dala IT höll till och  Almas, Peace & Love Caféet och Jussi Björlingstatyn,  Folk å Rock och Aspelins med Henrys tavlor och så handlade de lite på ICA på Kupolen  och så år de och drack och sov och hörde hur barnen vaknade och hostade och hojtade och somnade om …

Detta bildspel kräver JavaScript.

6 reaktioner till “Usch

  1. Ja det var härligt. Och intensivt. Det blir det ju när man samlas under ett tak och det var ett tag sen man var tillsammans med barnen. Mannen och jag är ju lite avvanda så att säga … vid ljudnivån om inte annat 🙂 … Men härligt och kul var det.

   Kram!

  1. Jo jag tyckte det var dags för nåt nytt. Det är alltid så när jag känner mig lite frustrerad av att inte ha kommit igång att blogga. Då börjar jag med att trixa lite och byta header och så där … 🙂

   Kram!

 1. Så bra att du kommit igång igen för det är svårt när man varit ifrån och inte vet var man ska börja. Nu händer det så mycket också så man blir nästan lite virrig när man ska till att skriva upp vad som hänt. Det är väl skönt att det äntligen börjar bli vår. Här är det den finaste vårvinter som varit på många år så du kan tro att jag är glad..

  1. Jag har förstått att du är glad igen … att allt har blivit så mycket lättare nu när ljuset har kommit tillbaka och solen har skinit som bara den och du har haft folk omkring dig. Massor av kramar från mig …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.