Den röda lampan

på taket ni vet … den som stod där som ett landmärke … liksom.

Den där lampan som inte Skatan gillade och ingen här i husen heller men som inte skulle tas bort (trots allas protester)  för den skulle  signalera att det fanns lägenheter till salu.

Den lampan finns inte mer.

Jo, den kanske finns men den gick säkert i kras efter kraschen idag.

Den röda lampanRedan här stod den på svaj efter en stormig natt … 

Skatan satt vid datorn precis under den röda lampan när det hände …

Altanen utanför ”top floor” är (som ni kan se)  deras tak och där var också den röda lampans plats. Skatan satt där  i lugnan ro under altanens golv och deras eget tak och tittade ut över taken och trädtopparna och funderade just  över hur länge den röda lampan skulle stå pall eftersom det blåste halv storm utanför när hon hörde ett brak utan dess like.

– Jaha … så var den lampan släckt, tänkte Skatan nöjd.

Skatan hade blivit bönhörd och Vinden hade tagit sitt … och så var det med det …

Slutet gott allting gott …

PS  .. och ett PS som inte har ett dugg med den röda lampan att göra: Skatan vill bara be  de högre makterna att också  bli bönhörd om en lugn natt med djup härlig sömn  efter alla  helvetesnätter med de rastlösa benen  …

Så här skrev Skatan i natten som var på FaceBook:

Nu har jag haft de där plåstren mot RLS i tre nätter och klättrar fortfarande på väggarna, är så trött så jag grinar och har fortfarande ett eksem på ena armen som kliar när inte benen hoppar. Jag gör allt för att inte ”tänka på det” men jösses … jag vet ta mig sjutton inte vad jag ska ta mig tilllllll Att jag skriver här är bara för att få klaga … någonstans. Stackars StinaFIna tror jag blivit galen som hoppar upp och ner ur sängen och i sängen … Mannen är i Österrike så att jag hoppar omkring stör åtminstone inte honom ….Nej … upp och hoppa nu … så kanske du får sova framåt småtimmarna …

Och jag som inte skulle klaga … *suck*

 

Och så var det med det …

5 reaktioner till “Den röda lampan

  1. Red light district är alltså bara ett minne hos er. Hoppa den gångna natten blir det samma och att du sover som bedövad!

    Kram

  2. Det var väl en himla otur att den röda lampan inte finns mer. Då kommer ju ingen att köpa de eventuella, lediga, lägenheterna.

  3. Skönt att slippa lampan, men ack så mycket skönare om du slapp dina tokiga bens nattliga stök. Hoppas du snart får sova igen! kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.