Åldern tar ut sin rätt

känner Skatan tydligt idag efter två sena middagar i goda vänners lag.

Förr kunde hon festa dygnet runt, sova några timmar och sen vara ”fit for fight” igen utan större problem.

Idag känner sig Skatan utslagen efter bara två  kvällar med god mat, vin och sprit.

Och dessutom blev det  två timmars ofrivilligt sprattel (RLS) på soffan i natt innan hon kunde komma till ro. Det är spriiiiten som ställer till det 😦 … och ända vill hon inte avstå  den just sådana här kvällar.

Efter gårdagen finns inga bildbevis alls … Skatan hade glömt sin mobil och lika bra var det. Det där uppkopplingstvånget som har stötts och blötts den senaste tiden har t o m så smått börjat göra sig påmint hos Skatan.

Även om hon bara skulle använda mobilen som kamera.

Nog förirrar också hon sig bort från ”nuet” om hon känner det där ”durret” från mobilen och hon vet att något har hänt ”out there”.

Berglins-ruta

Berglin – som vanligt ”mitt i prick”

Men det ”onda” för sannerligen något gott med sig också. Tänk ändå vad bloggen … som Skatan har fått så mycket gliringar för genom åren  … och nu också  FaceBook har givit henne.

Nya vänner, intressanta ”samtal” och nya insikter.

Det gäller bara att hantera situationen som det så vackert heter. Som med allt annat som kan utvecklas till ett beroende, en drog.

Det finns en av- och påknapp också på mobiler.

Henrik läser sagor för Alice och CissiSonen har tidig sagostund för Alice och Cissi

Tänk ändå att ha den med sig i fickan på Morgonrundan med StinaFina och ”fånga morgonen” med kameran som Skatan gjorde igår när hon och StinaFina tog en lite annorlunda sväng.

Var så goda …

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nej … det här duger inte. Nu måste Skatan sätta fart ner till galleriet för att hjälpa till. Där var det vernissage igår på en underbar utställning med Danka Jaworska och Andy Howlden …

IMG_1562

I fonden … Mannen och Skatans egna Danka 

4 reaktioner till “Åldern tar ut sin rätt

  1. Vilka härliga bilder från er morgonrunda. Visst är det otroligt trevligt med mobilkameran. Tänk så härligt att kunna ta hur mycket bilder man vill så fort man känner för det.
    Ha en fin söndag och lycka till på galleriet.
    Kram, Ingrid

  2. Min partykondition är inte heller vad den varit! Har lagt av mig ordentligt på den fronten… Var sak har kanske sin tid…

    Kram

  3. Vilken fin stad du verkar bo i gammaldags om man nu inte tänker på höghuset i alla fall. Här finns inga höghus men det finns en rondell i Bispgården varför har jag aldrig förstått men det är väl också en sån där grej. Alla städer ska ha ett höghus och alla samhällen en rondell. Är väl ungefär som märkeskläder något att skryta över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.