Facebook igen

Skatan har många FB-vänner (326).

En del har sökt hennes vänskap där och hon har bekräftat den. Inte alltid har hon varit närmare bekant med den nya vännen.

En del har hon själv frågat.  Det kan ha varit gamla vänner eller bekanta i verkliga livet men också människor som hon stött på och blivit nyfiken på. För det mesta har hon också skrivit ett meddelande och förklarat vem hon är och varför hon vill ha deras vänskap på FB.

images

Döm om min förvåning när Skatan blev utslängd från Facebook häromdagen. Hon hade bett någon om hens vänskap på fejjan. Någon som retade upp sig på att Skatan inte var närmare bekant med  honom/henne.

Vem det var , vet hon inte.

Hon hade ”trakasserat” vederbörande !!! 

Skatan blev så förbannad att hon tänkte radera hela sin vänlista och stänga ner sitt konto.  Men hon besinnade sig och  summan av kardemumman var att Skatan  tog bort de som hon frågat om vänskap men som ännu inte bekräftat …

Då tilläts  hon vara med i leken igen …

Skatan fattar nada = ingenting. Det är ju bara att avvisa ansökan om vänskap … inte bekräfta. Om man bara får/kan ”adda” människor man känner, hur ska man då kunna utvidga sin vänkrets. Nu ska hon i alla fall rensa bland vännerna … och hoppas att inte någon tar illa upp. Om ifall att … skicka en ny förfrågan till Skatan bara.

Ska det vara så svårt?

4 reaktioner till “Facebook igen

  1. Jag blev också stoppad ett tag och precis som du säger, jag fattade ingenting, men helt plötsligt var jag med igen. Jag bekräftar bara vänförfrågningar om det är någon jag känner eller om personen i fråga förklara varför hen vill vara min vän. Annars får det vara.
    Kram, Ingrid

    1. Ja, då var det väl något fel på FB för jag har då aldrig tidigare råkat ut för det. Jag har en del konstnärer som FB-vänner som jag inte känner personligen men när jag har skrivit ett meddelande samtidigt som min vänförfrågan har jag aldrig blivit avvisad. När jag gick igenom min vänlista tog jag bort en (1) som jag inte var personligt vän med (förutom konstnärerna då 🙂 ) Kram!

  2. Så märkligt! Det är ju bara att låta bli att tacka ja om man inte vill vara vän. I-landsproblem liksom…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.