Skatans barn och barnbarn

fick Mannen och hon träffa på en och samma gång några fina dagar när Karl Axel fyllde 8 år.

Barnbarnen ville inte vara publika … åtminstone inte på FB … åtminstone inte de äldre.

– Nej,  inte gruppbilden … nej,  inte de bilderna på  alla samtidigt.

Så det blir  ingen gruppbild på barnbarnen … den här gången. De bilderna får  Skatan behålla för sig själv.

Hur som …

De har haft strålande, fina dagar tillsammans,. Solen lyste som en sol ska lysa.  K A var glad som en lärka över sina presenter: komplicerad lego (för tonåringar) som han älskar att bygga och … och så den hett eftertraktade  ishockeyutrustningen … målvaktsklubban fick han av Mannen och Skatan.

Den klubban fick K A vänta på… en spänd förväntan …  ända tills på lördagen fick han vänta … för den hade köpts in av Sonen som inte dök upp med sin familj förrän då. (Arbetsdagar för den arbetande delen av familjen, ni vet … )

K A fyllde på fredagen men skulle firas ”på riktigt” på lördagen 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tidigt på lördagen …  innan Andersonfamiljen från Borlänge hade anlänt … skulle Agnes ha sin ridlektion och familjen S och Skatan  var på plats i ridskolan med Agnes medan Svärson II och Lilla E lade sista handen vid frukostmiddagen som skulle serveras så småningom.

Ida fick vara PT (hon höll i hästen så han inte skulle ge sig ut på egna äventyr med Agnes och gav  många goda råd om hur man skulle sitta i sadeln vid nedförslut, uppförslut och när man travar, hur man håller i tömmarna etc etc …)

Agnes fick verkligen lära sig massor av sin äldsta kusin.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och så kom då äntligen kusinerna som saknats: Alice och Cissi. Nu kunde firandet  fortsätta till långt frampå eftermiddagen när båda familjerna Anderson for hemåt igen: Mannen och Skatan och StinaFina … Anderson Sr alltså … och Sonen, Pa, Alice och Cissi … Anderson Jr.

Detta bildspel kräver JavaScript.

– Hej då … hej då …

2 reaktioner på ”Skatans barn och barnbarn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.