Skatans barn och barnbarn

fick Mannen och hon träffa på en och samma gång några fina dagar när Karl Axel fyllde 8 år.

Barnbarnen ville inte vara publika … åtminstone inte på FB … åtminstone inte de äldre.

– Nej,  inte gruppbilden … nej,  inte de bilderna på  alla samtidigt.

Så det blir  ingen gruppbild på barnbarnen … den här gången. De bilderna får  Skatan behålla för sig själv.

Hur som …

De har haft strålande, fina dagar tillsammans,. Solen lyste som en sol ska lysa.  K A var glad som en lärka över sina presenter: komplicerad lego (för tonåringar) som han älskar att bygga och … och så den hett eftertraktade  ishockeyutrustningen … målvaktsklubban fick han av Mannen och Skatan.

Den klubban fick K A vänta på… en spänd förväntan …  ända tills på lördagen fick han vänta … för den hade köpts in av Sonen som inte dök upp med sin familj förrän då. (Arbetsdagar för den arbetande delen av familjen, ni vet … )

K A fyllde på fredagen men skulle firas ”på riktigt” på lördagen 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tidigt på lördagen …  innan Andersonfamiljen från Borlänge hade anlänt … skulle Agnes ha sin ridlektion och familjen S och Skatan  var på plats i ridskolan med Agnes medan Svärson II och Lilla E lade sista handen vid frukostmiddagen som skulle serveras så småningom.

Ida fick vara PT (hon höll i hästen så han inte skulle ge sig ut på egna äventyr med Agnes och gav  många goda råd om hur man skulle sitta i sadeln vid nedförslut, uppförslut och när man travar, hur man håller i tömmarna etc etc …)

Agnes fick verkligen lära sig massor av sin äldsta kusin.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och så kom då äntligen kusinerna som saknats: Alice och Cissi. Nu kunde firandet  fortsätta till långt frampå eftermiddagen när båda familjerna Anderson for hemåt igen: Mannen och Skatan och StinaFina … Anderson Sr alltså … och Sonen, Pa, Alice och Cissi … Anderson Jr.

Detta bildspel kräver JavaScript.

– Hej då … hej då …

2 reaktioner till “Skatans barn och barnbarn

  1. Så härliga bilder av de söta barnen! Ni ser verkligen ut att ha haft fina dagar med barn och barnbarn.
    Varm kram, Ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.