Välkommen till familjen, Bosse!

.BosseOch då menar inte Skatan att du är välkommen ”bara” till ”kärnfamiljen” Börjesson där du ju bor och var hur efterlängtad som helst av … utan också till Storfamiljen Anderson/Börjesson/Samuelsson   🙂

Tänk vad mycket kul du ska ha framöver med StinaFina, Coco, Nikki och Luna …

Och med husse  … att springa med husse till du blir alldeles slut ( 🙂 )  fast först när du blivit lite äldre förstås  … och med att cykla med K A och Agnes och matte. Det måste du också lära dig så småningom … att springa bredvid utan att dra omkull … Men först ska du lära dig bli rumsren och känner jag matte och husse rätt kommer deeet gå som en dans.  När du blivit lite större kan du gå på kurs med matte (och husse) och kanske träna jakt eller eftersök  … och på somrarna får du bada och  simma på Femöre  och när du är på besök i Skåne jaga höns grisar och getter på Almedal.

Redan nu är jag säker på att du mer än gärna  får sova och mysa i allas knä (innan du blir för stor)

Detta bildspel kräver JavaScript.

För stor kommer du att bli … du är ju en Weimaraner.

En spökhund … eller grey ghost … som du kallas ibland p g a dina ljusa ögon.

Men oss kommer du aldrig skrämma.

Titta här på Max … han är också en weimaraner …  hur stor du blir … hur mycket du kommer att växa på bara 8 månader .,..

3 reaktioner till “Välkommen till familjen, Bosse!

  1. Weimaraner är väl inte de enklaste hundar att tas med har jag för mig, men Bosse kommer säkert att bli en lydig och fin hund, bara han får jobba och träna. Vacker är han redan och vackrare kommer han att bli.
    Kram, Ingrid

  2. Vilken söt valp. Eftersom jag nyligen haft en valp i min närhet vet jag hur varm om hjärtat man blir. Den där sorten tror jag inte att jag sett i verkligheten. Det är härligt med hundar och jag är så glad att Kinabror har skaffat en så fin hund. Då behöver jag inte skaffa varken hund eller katt utan får nöja mig med mina fyra ekorrar och alla fåglarna. Jag vill ju känna mig fri att åka som jag vill (fast gudarna vet att jag sällan kommer någonstans) men man kan om man vill. Krama valpen och det ska bli kul att se hur stor han blir

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.