4 reaktioner till “Songkran

  1. Det jag mest lägger märke till är de härliga färgstarka på allt. Här är människorna bara grå och svarta och få leenden ser man. Du ser också härligt frisk och skön ut så nog tror jag att klimatet gör en del för oss människor. Här snöar det idag och jag har stukat en handled eller rent av brutit något litet ben i tummen och Kinabror har brutit revben och nu har han en hemsk förkylning med hosta. Snöat har det också. Ha det bra och njut av solen och de glada människorna

    1. Vilken tur att det snart blir sommar, att ljuset och värmen snart är tillbaka igen. Det låter verkligen inte bra att ha stukat handleden och gjort sig så illa i tummen (och brutna revben är ju inte heller så kul att dras med) Du som är högerhänt måste det var särskilt illa för. Hoppas du snart blir ”helad”.
      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.