4 reaktioner till “Dagarna mörknar minut för minut …

    1. Ja Znogge det är vemodigt … i år mer vemodigt än tidigare tycker jag. Sommaren bara försvann i väntan på värmen och så … ja, en massa annat. Men snart får vi ”kura höst” 🙂 Kram

  1. Det är vemod i den sången och visst gick sommaren för fort och nu när det äntligen blev varmt och skönt och soligt så gäller det att ta till vara varje ögonblick. Det gör jag så gott det går även om jag får nöja mig med att älska min lilla katt och mina vänner och inte har någon man att älska men inte sörjer jag för det. Tänker på de stackare som haft semester i juli och bara regn och kyla och nu börjar jobba och får sitta inomhus och se på solen utanför. Minns hur hemskt det var. Nu har vi trots allt FRIHETEN och kan vara ute precis så mycket vi vill. Det är inte så dumt så nu går jag ut i solen och tar mig en jordgubbe och luktar på blommorna. Ha en bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.