Varför påverkas inte SD av negativa skriverier

Varför påverkas inte Sverigedemokraterna av negativa skriverier? Hur kan ett parti ha företrädare som slåss på gator, festar loss med porrmoguler, spelar in och rensar ut varandra samt skriver rasistiska gräsligheter på nätet utan att förlora väljare? Inget annat parti hade fixat detta. Hur, undrar mediesverige frustrerat, kan man fylleköra dag ut och dag in i mötande fil utan att ens få en repa i lacken?
Mitt svar på den frågan är att de som utgör partiets målgrupp har slutat läsa, lyssna och titta på de här nyheterna. (Johan Ingerö i Expressen Debatt)

Skatan har tänkt på just det här också … hur SD-ledarna kan komma undan …  men delar  inte den analys av orsakerna som Johan Ingerö gör i sin Debattartikel.

Det är inte någon vänstervridning som är orsaken. Det beror … enligt mig alltså … på att alla medier  låter SD kommer undan vare sig journalisterna kommer från höger eller vänster eller mitt emellan. Man slår upp det stort … och sen är man tyst. Inte heller politikerna i de andra partierna (från KD till V) reagerar nämnvärt och ifrågasätter SD.

Partiets målgrupp består  …. utan att veta det egentligen … av människor som överhuvudtaget inte ägnar sig så värst åt traditionella nyhetsförmedlare som papperstidningar och TV och inte heller åt politik. De behöver inte vara ”dumma i huvudet” på något sätt men ändå helt okritiska. De lyssnar enbart på och har fastnat i slagorden från SD om ett ”Välfärdssverige i förfall” och de är historielösa och okritiska och fungerar som jag antar att sektmedlemmar gör. Och eggar varandra på de där sighterna … Avpixlat och vad de heter …  där de ensamma kan spy ut sin galla och ostört kan skriva vilka lögner som helst. Verkar det som.

Som  fanatiska följare av sin Führer och hans handgångna män.

SD kan göra och bete sig som de vill alltså … utan konsekvenser som tappat väljarstöd.

På med offerkoftan bara …

3 reaktioner till “Varför påverkas inte SD av negativa skriverier

  1. Hej på dig. Jag håller med dig, hur kan det bli så? Min reflektion på anhängarna av SD är att de inte är insatta, och vill inte heller s det från andra sidan. Skulle vilja säga att det saknas empati.

    /Leva-Kerstin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.