Wardhill Castle, Aberdeenshire – akvarellkurs i en sagolik miljö

med Trine som deras skickliga kursledare och hennes dotter Anna,  deras kock som lagade de mest delikata vegetariska rätter man kunde tänka sig.  Med den skickliga pianisten Ali , Annas man,  som alltid fanns tillhands och var dem behjälpliga med allt mellan himmel och jord. För att inte tala om  att också deras  lilla dotter, solstrålen Anise,  och den mycket personliga hunden Rufus  gjorde dem sällskap den där första novemberveckan 2017.

IMG_8040
Wardhill Castle

Flera  av kursdeltagarna hade Skatan träffat tidigare härhemma i Sverige. Malene … förstås …  som ”dragit med ” Skatan till målarkurserna som anordnats tidigare  av Trine … i Italien, i Portugal och i Danmark…, Lene och Lisbeth  som det  var sååå roligt att  träffa igen. Och så de nya deltagarna … härliga Letizia från Italien som lockade till många  skratt och Maya som delade badrum med Skatan och Elisabeth en gammal god vän till Malene.

De var en verkligen en härlig grupp alla tillsammans.

 

Vilken miljö att ha kurser i … detta sagoslott med sina salonger och  sina fantastiska omgivningar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Matsalen  fungerade som deras målarstudio där undervisningen ägde rum.  Och som sedan förvandlades till den eleganta middagsmatsalen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hunden Rufus var en mycket speciell och personlig herre. Han visste mycket väl att han inte fick vara i soffan men hade funderat ut ett sätt att sitta där men ändå inte. Båda frambenen hade han ju fortfarande i golvet.

IMG_8168
Rufus är med när det serveras High Tea i salongen

Pappa Ali och lilla Anise har någon slags tävling …

Ja … Skatan skulle kunna skriva så mycket mer om dessa härliga dagar där hon lärde sig så mycket om akvarellen och hur man ska ta tillvara dess uttryck.

Tack Trine!

Vi ses i Portugal till våren ❤️

 

2 reaktioner till “Wardhill Castle, Aberdeenshire – akvarellkurs i en sagolik miljö

  1. Selv tak Eva! Det var så dejligt at se dig igen, og glæder mig til vi ses i Portugal til maj. Tak for de smukke billeder ❤️ Trine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.