I all hast

Nu ska Skatan och Mannen och Stora E och StinaFina gå på middag till Claes som är hemma några dagar från Thailand.

Det är säkert skönare där än här … för här regnar det.

IMG_8271

2 reaktioner till “I all hast

  1. Ibland hittar Jag ingenstans att kommentera hos dig. Som förra inlägget med bilder från Skottland. Säger det nu istället. Helt härligt och fina bilder och vilket slott. Man tror knappt sina ögon. Hoppas att ni inte har snö. Det har jag och har skottat hela dagen men ännu har jag mer än hälften kvar.

    1. Hej Skogsnuvan. Idag har vi kallt men ingen snö och jag tackar min Skapare för det. Snö är verkligen ingenting jag längtar efter även om allt blir lite ljusare då. Jag lider med dig när jag läser om hur du har det. Göte får komma hem tidigare om han kan och ta hand om Jack eller finns det någon som kan ha katten så länge? Det är ju inte så lätt det heller. Katter vet ju var de hör hemma.
      Kram Skatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.