Skatans tankar som i en karusell

Skatans tankar har fått en ny hemvist … nämligen hos JetPack men det funkar inte. Hon har alldeles nyss försökt kommentera hos en gammal god bloggvän (Ingrids.home.blog) men ”åker ut” med stjärtfjädrarna före. Gång på gång på gång. Beror det på centrifugalkraften i karusellen. Nä hon tror inte det. Skatan blir uppmanad att logga in hit till sin egen blogg först för att få kommentera hos Ingrid. Vilket hon har gjorde sisådär en fem, sex gånger. Till slut gav hon upp. På köpet fick hon till ett blogginlägg själv. Tummen upp.

Idag skiner solen och man blir genast gladare.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

3 reaktioner till “Skatans tankar som i en karusell

  1. Trist när det är så. Själv tycker jag att JetPack fungerar perfekt. Prova att skriva en annan e-postadress så brukar det fungera att kommentera. Förvisso länkas det inte till din blogg då dock…

    Kram och ha det gott!

  2. Så tråkigt att du inte kan kommentera hos mig, men jag fick ett meddelande om att du gillat min kommentar i alla fall.
    Kram, Ingrid

  3. Så trist att inte komma fram till Ingrid. Ingrid är ju en av våra bloggvänner som vi haft väldigt länge. Roligt att se att du blommar igen och jag saknar dig för vi hade så kul när du kom och hälsade på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.