Oj vilken Popcirkus…

Nyss hemkommen från storsta´n och även ett besök hos pappa där jag berättade att jag sett Malla (102) på TV i går i programmet Popcirkus.. och då fick veta att han också framträtt. Det blev ju lite snopet då den 28 januari när han trodde att han skulle medverka… men den 4 februari slog han till Christian Luuk och tog in gamlingarna… Vet inte riktigt vad jag skall säga. Man behöver ju inte vara runt 100 för att inte förstå sig på eller uppskatta musiken. Gör han narr av dem??  Nja… vet inte riktigt… Är det så?.

8 reaktioner till “Oj vilken Popcirkus…

 1. Han är ju inte otrevlig eller hånfull på något sätt så jag vet inte heller. Är det din pappa som är med här?

  Kram!

 2. Znogge! Ja det är min pappa (96) som är med här tillsammans med Ulla Thiblad (89) och Malla Sörensen (102). Pigga gamlingar… Såg ju inte inslaget i sitt sammanhang. Vad jag reagerar mot är att Christian Luuk talar till dem som om de vore förskolebarn på nå´t vis. … ”Vad säger man om man visar en 1:a?…” och ”Vaad säger man… ”. I och för sig är det hans knäppa stil … Linslus som han är tyckte han det var kul iallafall, pappa… Kramar!

 3. Vilken charmig pappa du har. Glimten i ögat har den mannen och stilig är han ju också. Häftiga människor men som sagt. Jag tror inte att Luke medvetet gjorde narr av dom bara behandlade dom som om dom var både döva och senila.

 4. Oj vad roligt det var att se. Pigga och fräscha gamlingar 🙂 Din pappa sa du, det var en charmfull äldre herre må jag säga. Gillade denna trio. Inte fel att åldras om man får vara pigg i sinnet och kroppen relativt intakt.

  Antar att jag kan sälla mig till denna äldre skara eftersom jag hade ungefär samma tankesätt som de hade, det var nog endast den sista som föll mig i smaken mer..men vad hette den som sjöng??

  Ha en bra dag och hälsa din far och de andra damerna, vad sköna de var.

  Kram

 5. Znogge! Han är som han är Christian Luuk… Kanske lite fel sammanhang att dra in gamlingar i… men ”Alla skall vara med” heter det ju … i alla sammanhang… och det funkar ju egentligen inte. Tycker Skatan…Kram!

  Skogsnuvan! Ja pappa är ett charmtroll. Här i inslaget tyckte jag ändå att han var lite ”dämpad”. Stundens allvar kanske… att vara med i TV. Kram!

  IKA! Skall hälsa! Då blir han glad för uppmärksamheten… Kramar!

  Ewan! Ja, han har ”utvecklats”. Har faktiskt inte alltid varit så här utåtriktad och fin… Det överlät han åt mamma att vara… Men efter hennes död har han blivit en glad, kul, social gamling… Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.