Detta nätkort … detta mobila nät…

Jag kan bara … om jag har verkligen tur… besöka blogspot.com-vännerna. Jag kommer överhuvudtaget inte in på Facebook… (Ewan… jag vill jättegärna bli Facebook-vän med dig…Nina… jag är i Österrike nu…). Mannen säger att ”det frestar på med video så inga mer youtube-besök…

Klagosång från Bad Ischl …

6 reaktioner till “Detta nätkort … detta mobila nät…

 1. Usch, din stackare! Inte är det roligt när teknikens under strular. Själv har jag inte Facebook men alla tycks ju ha det…

  Kramj!

 2. Ja jag har ju facebook men har inte kommit på vitsen än men gör det väl så småningom. Jag håller på att lära mig fordonsdatorer och det tär på mig för det är ett klater utan like. Vad är det för fel på telefon. Jag bara undrar?

 3. Znogge! Facebook har inte heller jag riktigt förstått vitsen med… och hittills har jag inte förstått vad jag själv har gjort. Det var Chang, Sonen, som ”lurade” mig att gå med… Och vad gör man inte… Det här att tekniken strular är ju inte kul… jag tycker det är värst att jag inte kan nå mina blogg-vänner… Kram!

  Skogsnuvan!… visst kan man bli tokig när allt strular till sig. Kram!

 4. Facebook kan man ha och mista, det är bra för att sprida alla möjliga budskap, och tex evenemang, men man får sålla bort ungefär 80 % trams… Lycka till när du kommer hem och då blir jag gärna vän med dig även där../Loll

 5. Lugn Liten Skata,du har blivit Vän med mej,blev du igår.Facebook är väl sådär bra,bloggar hellre.Barnen som övertalat mej. Kram från Ewan

 6. Loll! Det blir jag gärna.. vän med dig i Facebook också… när jag nu ”kommer till”. Kram!

  Ewan! Va´braa… Det var som sagt, tror jag, Sonen som övertalade mig + Stora B, eller om han anslöt sig senare. Jag vet inte. Men det är ju inte så viktigt. Att veta alltså…Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.