Nominerad

Skogsnuvan har gjort mig uppmärksam på att jag också, nej, inte jag … utan  min blogg förstås, Skatans tankar, är nominerad i en 50+-bloggtävling som daxbloggen har utlyst.

Bilmedtext_412_01(Bild från http://www.daxbloggen.se … som jag lånat och  äntligen fick in via Mozilla Firefox … Trägen vinner!)

Skogsnuvan är självklart också nominerad.

Själv har jag ingen aaaning om vem som har nominerat min blogg men kan inte hjälpa och erkänner villigt att jag känner mig väldigt stolt och tycker att det är jättespännande … att ha hamnat i ett sådant sällskap.

Sååå … vem skall jag i min tur nominera. Det blir en svår nöt att knäcka. Jag har väl ett hum om vilka av mina bloggvänner som passerat de femtio … men är inte säker förstås så …

Så snälla, snälla, snälla (som Caroline af Ugglas sjunger i ett annat sammanhang) … snälla, snälla snälla  … kan ni över 50+ inte nominera er själva. Det fååår man. Så slipper jag dilemmat … och  kanske glömmer någon … som blir ledsen att just han eller hon inte blir nominerad av mig …

Visst ääär det spännande …

10 reaktioner på ”Nominerad

 1. Tyvärr platsar jag inte där än…är bara barnet 🙂

  Jag är 45 år fyllda men känner mig klok som 100 ibland och barnslig som ett förskolebarn.

  Jag förstår att du är nominerad. jag har ju nyss hittat hit men trivs redan här.

 2. Britt! Det har jag nog redan förstått. Att du är bra mycket yngre. Men … det är ju det som är så underbart i bloggvärlden. Att det inte finns så höga staket mellan olika åldrar som IRL. Här upptäcker man att vi är ganska lika ”under ytan” trots allt. Kram!

 3. Men hur har jag missat detta inlägg?! Nästan så att jag skäms en aning! Men bara en aning för ungdomligt oförstånd accepteras alltid 😉

  Kram!

 4. Soldansare! Tack för dom orden! 🙂 Kram!

  Josef Boberg! Det gär alltid bra … att ”skylla på nån” 🙂 , i det här fallet Skatan då …

  Znogge! 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.