Det tog inte slut

Klockan är tio över ett och Skatan har alldeles nyss kommit hem från Falun.

Från Falun?

Ja, från Falun …

Vi åkte dit efter middagen klockan sju, Sonen och jag,  med som han själv mycket riktigt diagnostiserat, en ny pneumothorax. Han misstänkte det men var osäker och det var ingen stor en … men med hans sjukdomshistoria ville de ha honom kvar så att en lungspecialist kunde  ta sig en titt i morgon.

Så vi får se  …

Fortsättning följer …

Fan fan fan …

(Man får ta till såna här kraftuttryck vid besvikelse och extrem utmattning och trötthet … )

14 reaktioner till “Det tog inte slut

 1. Vill bara skrika NEEEEJ. Låt det bara ta slut nån gång. Låt hela familjen få lite ro, lite tid att läka och hämta kraft.

  Hoppas att du ser lite blek vintersol idag, att det finns tid för en liten hundpromenad…att bara vara mitt i ingenting för en liten liten stund.

  Massor av kramar och tankar.

  1. Jag skrek bara NEEEEEj … må du tro och jag har mina aningar om fortsättningen … hem, ny pneumothorax och då … kanske en uppföljning och operation. Den nya pneumothoraxen kommer säkert lägligt mitt i flytten (De skall ju flytta till sitt radhus om 2 veckor …

   Kramar i retur … varma kramar!

 2. Ja det är ju inte klokt. Ska de inte få till det med lungan. Kanske dags för de i Falun att lämna över uppdraget att fixa din sons lunga till ett större sjukhus. Ska det vara så här? Jag vet inget om den sjukdomen men nog tycker jag att det verkar ha varit lita väl många turer.

  1. Snålheten bedrar visheten. Om det skall bli operation måste Sonen till Uppsala och det kostar ju Landstinget i Dalarna pengar … och då drar man ut på saker och ting. Man är dumsnål helt enkelt. Lungläkaren Gabriel har i alla fall sagt att han med all sannolikhet får en ny pnaumothorax igen och då … då blir det Uppsala.

   Den som lever får se …

   Kram!

  1. Arg, Sur, Slut och Uppgiven är förnamnen. Efternamnet är Rasande … (initialerna talar sitt tydliga språk As-sur är vad jag är. Och Rasande 🙂 Kram!

 3. Ja nu får då verkligen svära. Kanske det är dags att han får komma till något specialklinik som bara sysslar med lungor. Så här kan han ju inte ha det. Faan faan

  1. Så här kan han verkligen inte ha det … Men nästa gång … och med mitt optimistiska sinnelag blir det väl mitt i flytten 🙂 … då skall han till Uppsala. Det har man lovat. Kram!

 4. Svär du på bara så mycket du orkar!! Herregud kan det aldrig ta slut med bekymren. Hade de inte sparat in på behandling och inläggning (för att inte tala om sonens välbefinnade) om de gjort operationen i ett tidigt läge… Kram och hoppas verkligen de får till det den här gången!

  1. Det blev ingen operation den här gången heller 😦 … Nu har jag åkt hem … HEM … och han får avvakta, försöka vila, börja jobba … och få en ny pneumothorax … det har man nästan ”lovat”. Och sen börjar väl karusellen igen.

   Kramar!

 5. Nä, du lilla skatmamman, nu får det banne mig räcka eller hur?
  Jag kikar in och hänger med i alla dina turer fast jag inte har kommenterat någon, ibland blir jag så att jag mest hasar runt i andras bloggar utan att lämna tass avtryck. Det är rätt vilsamt att inte alltid tycka i andras bloggar.
  Men sen finns det ju tillfällen när skallen/hjärtat går igång och jag känner att jag vill visa på deltagande, jag finns här och känner med dig.
  Håller tummarna för er alla.
  Kram

  1. Tack! Och jag håller med dig. Nu får det räcka. Nästa runda när han får en ny pneumothorax måste de skicka honom till Uppsala.

   Kul att du tittar in här iblan. Man hinner inte kommentera alla. Det är då visst och sant. Och det förväntas ju inte heller. Min egen nära-tillhands-lista på bloggare som jag mer eller mindre följer … den blir bara längre och längre så snart är det väl ett heltidsjobb om jag skall ”hinna med” alla.

   Ha det … som Sonen brukar säga. Ha det …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.