Titta på dina skor – andra gör det!

Znogge har visat tre par av sina favoritskor … och Skatan vill inte vara sämre så hon  hänger på.

Skatan har inte så många par att välja på här nere eftersom hon bara packat med sig ett par och så dom hon gick i. Om sanningen skall fram är det bara Geox-skorna av ballerinaskomodell som är hennes favoriter. De i mitten har hon för att hon måste (de är köpta på en sån där Reband-affär med fotriktiga doningar … de hon gillar bäst därifrån men inte kan ha så här års är såna där Masai-skor som man gungar fram i) och kängorna längst till höger är såna där vandrarkängor som alltid står här nere … beredda. De är i och för sig sköna och funktonella … men inga favoriter egentligen.

Tidigare … innan fotledsbrottet … hade Skatan nästan alltid skor med klack … kunde inte tänka sig att gå med platta skor till fest och knappast annars heller. Men hon fick tänka om … och som tur är har det varit modernt en tid med just de här ballerinaskorna …  Så det har ju funnits lite att välja bland … Skatan  har guldballerinaskor, vita lackskor, svarta lack och så de på bilden …

Men hon saknar sina höga röda lackskor till exempel och … de ceriserosa som hon hade när Margith lade märke till henne för första gången och …

4 reaktioner till “Titta på dina skor – andra gör det!

 1. Ballerina är alltid helrätt! Jag brukar köpa på mig ett par tre stycken varje sommar och sedan sliter jag ut dem!

  Dina skor ser bekväma ut men det behövs säkert när man ska bestiga bergen…

  Kram!

  1. Bestiga och bestiga … jag tar det lilla lugna när jag är ”på egen hand” och bestämmer själv. 🙂

   Kram!

 2. Mina favoritskor är nog mina slitna svarta buggskor. Därefter slappadangerna som jag tassar i hela sommaren. Mina vinterstövlar som är av tyg delvis och är varma och lätta med bra sula är också bra. Helst går jag naturligtvis barfota, den här tiden med yllesockar på inomhus. Högklackat har jag nog bara ägt 1 par och det var till examen 1964. Fy så hemskt.

  1. Ha ha haa … *fniss* 🙂
   Ja, idag förstår inte jag heller hur jag kunde gå och till och med dansa i så höga klackar som jag gjorde då … Ofattbart. Men om man ser dom i Let´s dance så … och som DOM dansar.

   Snyggt är det i alla fall med de där klackarna -… om man kan gå i dom vill säga. Stolpa omkring i för höga klackar är då rakt inte snyggt.

   Visa dina skor du också. Det vore kul om det blev en ”följetong” …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.