Ända sedan Skatan hittade den där fyrklövern

… har det hänt ”sjukt” * mycket spännande och roligt …  nästan mirakulösa saker.

Men samtidigt som inläggen står på kö och vill ut är Skatan så väldigt väldigt trött … så hon orkar helt enkelt inte ta sig samman och berätta ikväll …

Nej, det får faktiskt ligga på vänt … tills i morgon.

(Förresten har jag fått tillbaka min dator från ”verkstan” . Killen där en en” hyvens” ** en som sticker emellan med saker han inte tror skall ta så lång tid. Och det gjorde inte Skatans dator  heller. Så nu kör hon så det ryker på egen maskin.)

*  som ungdomarna brukar säga. Tror Skatan.

**  som pappa (98) brukar säga. Kanske. Skatan  har hört det nån gång. Eller var det i en 91:an Karlsson-film?

6 reaktioner till “Ända sedan Skatan hittade den där fyrklövern

  1. Ja, reko 🙂 är bara förnamnet på Isak som han heter. Han har alltid ställt upp för mig trots att han har hur mycket som helst att göra …

   Kram!

 1. Jag då som hittade två i lördags och sedan har det bara blivit bättre och bättre. Till och med pengar kommer i min väg och det är ovanligt för min del.

  1. Jag brukade vara en som hittade fyrklöver stup i kvarten. Jag kommer ihåg att jag plastade in en åt mamma när hon blev sjuk och sedan kom till sjukhuset. Den hade hon tagit med sig dit och på sjukhuset blev hon kvar tills hon dog. Vi hittade den när vi plockade ihop efter henne när hon gått bort.

   Jag tror att det är så här: Är man öppen för det magiska så inträffar också magiska händelser. Man lär sig läsa tecknen … och märker magiska sammanträffande.

   Kramar!

  1. Deeet vet jag inte. Hur länge ett fyrklöver räcker. Alltså hur länge det ger tur. Det är väl färskvara som allt annat.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.