Rulla in en boll och låt den rulla …

Det ena brukar ge det andra …

Just nu har Skatan flow … allt går hennes väg …

Och nu låter hon den stora bomben brisera. Kan helt enkelt inte hålla sig längre fast det är en vecka till ”premiären” …

Och det började som sagt med den där fyrklövern …

Efter reportaget om Skatan i sn, Södermanlands Nyheter,  kunde hon inte  låta bli att göra en stilla förfrågan. Hon tyckte det saknades någon i bloggpanelen

En skata … gärna äldre … ja, precis i Skatans ålder, trekvarts år sådär från ålderspensionen.

– Skulle inte det va´nåt?

– Jomenvisst …

Och igår var Skatan där … på tidningen … blev fotograferad och instruerad och nu har hon en blogg till.

I en tidning nära henne … i sn, Södermanlands Nyheter.

Nu väntar Skatan på att fotot av henne blir klart och att webb-chefen Johan Pfriem sammanställer en presentation … och sen är det bara att köra.

Om en vecka eller så …

Fast Skatan har tjuvstartat, övat sig lite på det nya verktyget … och hon vet inte om det är OK men tar risken …

Ni kan få tjuvkika ni också … tror Skatan. Eftersom hon har adressen och har gjort ett kort testinlägg redan …

Nu hoppas jag att ni alla mina kära bloggvänner följer med mig på mina vidare bloggäventyr och besöker mig på tidningen (det låter nåt det!) … när jag inte är hemma hääär …

Min bloggadress i sn kommer att bli:  http://www.sn.se/bloggar/skatanstankar  och som sagt … den är inte färdig ännu egentligen.

Kommentera gärna!

Väl mött!

30 reaktioner på ”Rulla in en boll och låt den rulla …

 1. Grattis!! Va roligt Skatan :-D. Det är så härligt att befinna sig i det där ”flowet” så man vill nästan inte sova. Självklart ska jag följa dig även där.

  Kram

  • Visst är det härligt 🙂 när saker och ting faller på plats och går en egen väg …

   Jag tänker behålla den här bloggen också parallellt … jag älskar den och den har fler ”finesser” än sn-bloggen. Jag får visserligen inte referera från sn-bloggen och hit men tvärtom förstås. Det bestämmer jag ju själv. Så när jag inte skriver här och bara där, eller skriver här OCH där kommer jag länka dit för de som vill läsa Skatans Tankar i tidningen också. Mymlan ( http://mymlanthereal.wordpress.com/ ) gjorde så när hon också bloggade i Aftonbladet.

   Kram!

  • Jag är verkligen spänd av förväntan. Eftersom jag älskar att skriva och älskar att dela med mig av det jag skriver … att bli bekräftad antar jag. 🙂

   Kram!

 2. Grattis till det. Sååååå roligt. Klart att dom behöver en skata. Visst är det härligt att saker och ting ger ringar på vattet. Jag ska hälsa på Mimio i Helsingborg när jag kommer ner och när jag var på dans kom en tjej fram till mig och ville kramas. Hon läste min blogg varje dag. Så du och jag då som traffats och blivit vänner genom bloggen. Visst är det kul

  • … och du! När jag och StinaFina gick hem från Morgonrundan idag låg det en liten borttappad barnsko på vägen … en vänstersko! Och igår funderade jag just på att det var längesen jag såg någon borttappad sko. Jag hade varken kamera eller mobilen med mig. Nu får du maila
   (anderson_eva@hotmail.com) om dina teorier om alla borttappade skor i min väg … för du hade klurat ut nåt va?

   Livet är magiskt!

   Kramar!

 3. Så roligt att du tog steget Skatan! Klart att jag kommer att följa ditt bloggande även där.
  Jag har blivit erbjuden att blogga för helagotland.se, men har av olika anledningar tackat nej. Nu kanske jag ska tänka om???

  Kram

  • Klart du skall tänka om! Blogga där i helagotland.se och få nya läsare … samtidigt som du förstås behåller din fina blogg som du ju verkligen jobbat med till vad den är.

   Det är ju så kul att skriva. Man behöver ju kanske inte skriva varje dag på båda ställena. Men det brukar ge sig.

   Kram!

 4. Säger grattis även här. Vilken fin bild på dej. Det kommer att bli toppen att följa dig och Stina där.
  Kram

  • Jag kommer nog skriva mer om StinaFina och våra Morgonrundor och äventyr i sn-bloggen än här … men vi får väl se.

   Kul är det i alla fall…

   Kram!

 5. Grattis Skatan! Vad roligt att få bloggar för en tidning, min söta dotter bloggar för Södermalmsnytt och det är ett härligt forum att få bre ut sig i ramen av en tidning!
  Kram

  • Ja, jag tycker verkligen att det skall bli kul och spännande. Då och då har jag också märkt att de citerar ur bloggarna i papperstidningen och då når man ju ut till ännu fler …

   Kram!

  • Jag har lagt ut länken här till höger … och ´då kommer man direkt till mig och min blogg … Men sn.se har ju andra bloggar också som jag skam till sägandes inte läst så där jättenoga ännu.

   Kramar!

 6. Jag tycker verkligen att du är tuff och bara så … bra. Det är kul när det blir lite eljest bland tidningarnas bloggare. Jag hoppas att du fortsätter inte i samma stil och törs tala om vad du tycker även om det inte går den väg som tidningen står för. Nu vet inte jag vad det är för en dagstidning, vilket politiskt innehåll den har eller vad som gäller dagligdags.

  Superkul och jag har ju sett hur du brinner för det här med bloggande och ditt skrivande, som är en härlig blandning som jag gillar.

  Lycka till …

  • Jag är en skata som kraxar om stort och smått … o s v. Det är klart att jag kommer att skriva om vad jag tycker om ditten och datten. Min blogg står för sig själv och jag har inte fått några restriktioner överhuvudtaget. Utom en och den är inte bindande heller. Man vill helst inte att jag hänvisar till den här bloggen från tidningsbloggen. Och det behöver jag ju inte. Däremot tvärtom för det bestämmer jag själv. Och så får jag inte göra reklam direkt. För en vara eller affär … men sånt sysslar ju inte jag med här heller. Ingenting kommer heller att granskas i förväg innan det läggs ut.

   Det skall i alla fall bli kul och en ny erfarenhet.

   Kram!

  • Joooru … Premiär på måndag men du kan tjuvkika redan nu för jag har skrivit några inlägg redan. Länken dit hittar du precis ovanför bilden på mig i spalten till höger.

   Hoppas du tittar in framöver då och då där också. Du är sååå välkommen.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.